ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΔΕΙΧΝΕΙ

 

Σκανδάλισε, λέει, στη Βουλή για μία φορά ακόμα η κυρία Θεοδώρα Τζάκρη. Το ντύσιμο της, λέει, ξεφεύγει από τα αποδεκτά όρια του κοινοβουλίου. Αυτή τη φορά φορούσε ένα σακάκι με τόσο βαθύ ντεκολτέ, που αλληθώρισαν οι κάμεραμαν της Βουλής.

Το κορίτσι στα 47 του χρόνια μάλλον θεωρεί ότι έχει ωραίο στήθος και γιατί να το κρύβει, ακόμα και μέσα στη Βουλή. Κι αν κάνει πάλι μεταγραφή, ακόμα πιο αριστερά του Σύριζα, δηλαδή αν πάει στη Χρυσή Αυγή, πιθανόν να γίνει ακόμα πιο τολμηρή ενδυματολογικά.

«Είναι ωραία γυναίκα, αρκεί να μην την ακούς να μιλάει…» είχε πει ο Μίμης Ανδρουλάκης, όταν οι δύο τους ήταν στο ΠΑΣΟΚ. Τότε που η βουλευτίνα Πέλλας ψαχνότανε, αφού είχε ψηφίσει το Νο1 και το Νο 2 μνημόνιο, να την κοπανήσει για το Σύριζα, όπως άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

- Στην Έδεσσα, σε εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων η κυρία Τζάκρη είχε καταθέσει στεφάνι μ’ ένα κόκκινο συνολάκι και τσάντα Louis Vuitton.

- Στο Συνέδριο του Σύριζα πέρυσι εμφανίστηκε με στενό τζην, γόβες και πανάκριβη τσάντα Prada.

- Σε ψηφοφορία στην Βουλή, το 2015, ήδη βουλευτίνα του Σύριζα, τα’ δωσε όλα. Σχιστή φούστα, όπου στο βηματισμό της αποκαλύπτοταν πόδια πάνω από το γόνατο, μαύρο ταγέρ, μώβ μπλούζα και ασορτί στο χρώμα υψηλοτάκουνες γόβες.

Δεν είναι όμορφη η κυρία Τζάκρη, όμως προσπαθεί να γίνεται κομψή με ρούχα Dior, Versace κ.α. Δικηγόρος, πρώην νομάρχης Πέλλας, υφυπουργός εσωτερικών με Γιώργου Παπανδρέου, πρώην υφυπουργός βιομηχανίας επί Αλέξη Τσίπρα. Μέχρι εκεί την βοήθησε το ενδυματολογικό της στυλ.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΚΗ, ΔΩΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ… ΜΙΣΑ!