ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Αυτή η ιστορία με τον Μαρινάκη έχει παραπάει. Έχει ξεφύγει εντελώς. Δεν μπορεί, κάποιο τέλος θα σημάνει, έτσι ή αλλιώς, με τον εφοπλιστή που παίζει στη δημοσιότητα, καλή, κακή άσχετο, ως ταύρος σε τζαμτζήδικο. Και το έργο, όπως όλοι συμφωνούν, έχει παρατραβήξει. Από τότε που έγινε μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, είτε με δική του ευθύνη, είτε όχι, ο Μαρινάκης κυριαρχεί στην καθημερινότητα.

Χθές ο Τσίπρας τα έχωσε στον Μαρινάκη. Ντροπή. Του πρωθυπουργού ντροπή.

Ο κυβερνήτης της χώρας είπε στη Βουλή ότι ο Μαρινάκης «μπαινοβγαίνει στον εισαγγελέα περισσότερο απ’ όσο στο σπίτι του». Καθόλου τιμητικό αυτό για τον Τσίπρα!

Έτσι είναι. Αν για τον πρωθυπουργό κάποιος δεν είναι καλό παιδί, κάνει αταξίες και έχει νταραβέρια με τη δικαιοσύνη, τότε αυτό μειώνει τον Τσίπρα, όχι τον Μαρινάκη. Γιατί επί κυβερνητικής εξουσίας του Τσίπρα δεν λειτουργούν σωστά οι θεσμοί. Οι κανόνες της δημοκρατίας.

Ο Τσίπρας, όμως, ακόμα και ως πρωθυπουργός συνεχίζει να ενεργεί, όπως πριν 25 χρόνια, τότε μαθητής ακόμα που έκανε καταλήψεις. Αντιστέκεται στην εξουσία της διαπλοκής που εκπροσωπούν οι Μαρινάκηδες. Υπέροχα! Έχουμε έναν πρωθυπουργό που κάνει... αντιπολίτευση και νοιώθει πετυχημένος που… τολμά, με το στόμα, να βάζει στη θέση τους τους Μαρινάκηδες.

Διαβάστε ακομα:

Η «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ»ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ