ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΤΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΜΠΡΙΤΖΙΤ

 

Αληθινή ιστορία. Και σημερινή. Ο μέχρι τον Αύγουστο του 2016 υπουργός οικονομικών της Γαλλίας, δηλαδή της υποτιθέμενης στα χαρτιά και στα λόγια αριστερής κυβέρνησης, ήταν ο καραδεξιός Εμανουέλ Μακρόν, παντρεμένος εδώ και εννέα χρόνια, με την κατά 24 χρόνια μεγαλύτερη του πρώην καθηγήτρια του Μπριτζίτ Τρονιέ. Αξίζει να πούμε δυο μονάχα κουβέντες για τον 40χρονο πρώην τραπεζίτη, γεννήθηκε σα σήμερα, 21 Δεκεμβρίου, το 1977.

Μητέρα τριών παιδιών και παντρεμένη είναι η καθηγήτρια φιλολογίας, με την οποία τρελαίνεται ο 17χρονος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος δεν κρατιότανε, επέμεινε να σχετιστεί με την κυρία και το πράμα πήρε δημοσιότητα. Γι’ αυτό το λόγο ο Μανωλάκης εκδιώχθηκε από το λύκειο της επαρχιακής πόλης του και συνέχισε σε σχολείο του Παρισιού.

Λατρεύει τη μουσική ο Μακρόν, παίζει πιάνο και είναι κλάσεως χορευτής. Παρά το πτυχίο του φιλοσοφίας ο τύπος ασχολείται με το χρήμα. Και ενώ είναι φιλελεύθερος, υπέρ της ελεύθερης αγοράς, στα 24 του γίνεται μέλος του σοσιαλιστικού κόμματος. Εκεί τον γνώρισε και εκτίμησε τα προσόντα του αυτή η ποντικομαμή ο Φρανσουά Ωλάντ, που το 2012 κέρδισε στις εκλογές τον Σαρκοζί.

Ο Μακρόν, έτσι λέει, παραμένει ερωτευμένος με την γιαγιά Μπριτζίτ, την σύζυγό του, την γιαγιά στα παιδιά των παιδιών της από τον πρώτο της γάμο. Ταλέντο ο Μανώλης εργαζόταν στην τράπεζα των Rothschild και παράλληλα ήταν σύμβουλος στα οικονομικά θέματα του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ωλάντ.

Αριστερή του κώλου κυβέρνηση, δηλαδή κυβέρνηση που προήλθε στο σοσιαλιστικό κόμμα είχε η Γαλλία, αλλά επειδή συνέχισε να παίζει δεξιά, έδωσε το υπουργείο οικονομικών στον Εμανουέλ Μακρόν τον άνθρωπο του κεφαλαίου, των μεγαλοεπιχειρηματιών και των τραπεζών. Και δεν κρυβότανε το παλληκάρι, και δεν σαλιάριζε αριστερά, με ρητορική ψευτοαριστερή. Ήταν και είναι υπέρ της σκληρής λιτότητας.
Μήπως εφαρμόζει λιτότητα και στο κρεβάτι ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας. Καθόλου απίθανο με γυναίκα εξηνταπεντάρα. Σ' ένα γάμο που κρύβει την ομοφυλοφιλία του, σύμφωνα με τις φήμες αλλά και τις υποψίες.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ...