ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ... FBI

 

Η κατάντια. Ο Σαμαράς έκανε μήνυση στον Τσίπρα. Και ο Τσίπρας τα έξυσε. Δημοσίως και επισήμως ο πρωθυπουργός κλανει πλακίτσες στον πρώην. Πόσο ακόμα θα βιώσουμε την απαξίωση των θεσμών και το κρυφτό που παίζουν οι δήθεν υπεύθυνοι για όσα υποφέρουμε;

Το σκάνδαλο Novartis βγήκε στον αέρα και ο Σαμαράς μιλάει για σκευωρία του Τσίπρα, για συκοφαντίες κι άλλα τέτοια σοβαροφανή και... πειστικά. Και ελπίζει να βρει το... δίκαιο του με τη μήνυση σε βάρος του συριζαίου πολιτικού ανδρός.

Κανονικό θέατρο. Ο δε Τσίπρας καλεί τον προηγούμενο πρωθυπουργό να μηνύσει και το... FBI. Αυτή είναι η... πολιτική αντιπαράθεση που αξίζει στους 'Ελληνες φορολογούμενους, τους δαρμένους και απο τις αρπακτές στο φάρμακο.

Όταν ο Τσίπρας... συμβουλεύει στον Σαμαρά να κατηγορήσει και το FBI, στην πραγματικότητα ξεβρακώνει τη χώρα στην οποία παριστάνει τον κυβερνήτη της. Σα να ομολογεί την ανυπαρξία της Ελλάδος, των δικών της μυστικών και φανερών υπηρεσιών, αλλά και της ελληνικής δικαιοσύνης. Και, δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια.

Ποια Ελλάδα; Ούτε κάποιο κόμμα έβγαλε στη φόρα τις βρωμιές της Novartis. Ούτε κάποια εφημερίδα της αποκάληψε. Το παιχνίδι το κάνει το FBI. Αυτό, επί της ουσίας, μας λέει ο Τσίπρας.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ... ΠΑΤΑΣ ΣΤΗ ΓΗ