ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ... ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…

 

Μόνον μία Μαίρη Μπόση θα το έλεγε. Να της ρίξουν μπογιές κουκουλοφόροι, την ώρα διδασκαλίας της στο πανεπιστήμιο Πειραιά κι αυτή να σχολιάσει το γεγονός ως «κοινωνική παρέμβαση».

Μη μπλέξεις με τους ειδικούς περί την τρομοκρατία. Δεν βρίσκεις άκρη. Η κυρία Μπόση, μάλιστα σε διεθνές επίπεδο, θεωρείται γκουρού στο φαινόμενο «τρομοκρατία».

Οι κουκουλοφόροι που την έπεσαν στην πανεπιστημιακή καθηγήτρια και συγγραφέα βιβλίων σχετικά με την τρομοκρατία, την κατηγορούν ότι κάνει παιχνίδι για «να ενισχυθεί το δόγμα Νόμος και Πράξη». Περίεργο. Η κυρία στην πιάτσα θεωρείται της άκρας αριστεράς. Αναρχική, κάτι τέτοιο.

Δίνω μία ρετσέτα της κυρίας Μαίρης Μπόση: «… Η αβεβαιότητα και η έκρηξη πολέμων, η ακραία συντηρητική στροφή των ανεπτυγμένων κοινωνιών με ρατσιστική ατζέντα, που, που βρίσκει εύφορο έδαφος από την εργαλειοποίηση της τρομοκρατίας φανατικών και που εδράζεται στις γαιοπολιτικές αλλαγές, όπου τα δεδομένα συνόρων και κρατών δεν υφίσταται πλέον, οδηγούν σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης σε μία εποχή νέου «μεσαίωνα»…

Είπαμε. Δεν βρίσκεις άκρη, ακόμα κι αν μπεις στο πνεύμα των ειδικών, με και χωρίς κουκούλα.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ