ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΓΡΙΑΔΑ ΚΑΙ Η… ΦΩΦΗ

 

Γελάω. Ανένδοτο αγώνα κήρυξε η κυρία Φώφη. Εντάξει, δεν θα πω ότι ξεκαρδίζομαι, αλλά όσο να ‘ναι έχει ψιλοπλάκα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που γύρισε την πλάτη της στο καταραμένο κόμμα της και άνοιξε νέο μαγαζί. Και μας απειλεί με… ανένδοτο. Εναντίον του Τσίπρα!

Ποιόν να πρωτοφτύσεις. Τον Τσίπρα ή την Φώφη. Πρόβλημα. Έχεις ντομάτες σάπιες, αυγά για πέταμα και δεν ξέρεις σε ποιόν να τα ρίξεις. Στον Τσίπρα του Σύριζα που είναι η απόλυτη «συνέχεια» του ΠΑΣΟΚ ή στην Φώφη που ξέχασε τον ΠΑΣΟΚ και θυμήθηκε τον ανένδοτο αγώνα του Γεωργίου Παπανδρέου και την (νέα) αλλαγή του Ανδρέα Παπανδρέου.

Αξιοσημείωτο. Πέφτει πολύ ρεκλάμα στα μήντια για πάρτη της Κυρίας Φώφη. Πολύ σπρώξιμο, ρε παιδί μου. Τι να σημαίνει αυτό; Να ποντάρουν σ’ ένα γερασμένο άλογο. Σ’ ένα κόμμα, αυτή τη δημοκρατική συμπαράταξη, με… Καμίνη και Σταύρο Θεοδωράκη, που δεν τραβάνε με τίποτα.

Ο μεν Μητσοτάκης υποτίθεται από δεξιά κάνει βελούδινη αντιπολίτευση, διότι δεν θέλει να αναλάβει δεσμεύσεις που δεν θα είναι σε θέση να τις εφαρμόσει. Η δε Γεννηματά έχει… αγριέψει και προσπαθεί από… αριστερά να πάρει κόσμο του Σύριζα και επειδή δεν βγαίνει το έργο σε αυτοδυναμία της ΝΔ, θα πέσει συνεργασία Μητσοτάκη - Φώφης.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ... ΜΟΥΝΤΖΑ