ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Φοβούνται τον Μαρινάκη. Ποιος το λέει αυτό; Εγώ! Ολοφάνερο είναι ότι δεν τολμάνε να τον ακουμπήσουν. Τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους.

Δεν περιμένω να μας πουν από το Μαξίμου ότι εμείς είμαστε από το χωριό της μη διαπλοκής. Ο Μαρινάκης κατηγορήθηκε ότι είναι αρχηγός στην εγκληματική οργάνωση του πρωταθλήματος. Άσε, τι λέγανε σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού οι αντίπαλοι του, οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης.

Ανακριτής έβγαλε την απόφαση. Ο κύριος Μαρινακης είναι μαφιόζος, επιτόπου στερείται του δικαιώματος να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, με τον Ολυμπιακό. Αυτά πριν τρία χρόνια. Ποια ήταν η συνέχεια; Τίποτα!

Τίποτα; Ακριβώς. Σα να μην αποφάσισε η δικαιοσύνη σε βάρος του Μαρινάκη. Σα να μην υπάρχει δικαιοσύνη. Και μόνον αυτός, ο Μαρινάκης και η κομπανία του Τσίπρα γνωρίζουν τι είπαν οι δύο πλευρές όταν ο εφοπλιστής επισκέφτηκε το Μαξίμου από την πίσω πόρτα. Σε συνάντηση εκτός ατζέντας.

Η απόφαση για το ρόλο του Μαρινάκη στην εγκληματική οργάνωση βγήκε πριν τρία χρόνια. Και «ισχύει» ακόμα. Δεν εξέπεσε. Είπαμε. Αφήνουμε να μιλάνε τα γεγονότα.

Με την ευκαιρία. Πόσοι υπουργοί, νυν και πρώην, έχουν ανοικτή γραμμή με τον Μαρινάκη. Δεν έχει τόσο σημασία ποιοι είναι αυτοί, όσο ποιο είναι το αντικείμενο της επικοινωνίας τους. Κάποιος υπουργός, μάλιστα, κάνει τον νταραβεριτζή ανάμεσα στον Σαββίδη και τον Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ