ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΛΕΝΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έκανε κάτι άλλο, κάτι περισσότερο από τους προηγούμενους προέδρους των ΗΠΑ. Και ο Ομπάμα βάρεσε το Ιράκ, όπως ο Μπους. Και ο Κλίντον μπορμπάδησε την Σερβία. Και ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, μετά τον Τραμπ θα δώσει εντολή να κτυπήσουν στόχους εκτός αμερικάνικης επικρατείας.

Και ο ΟΗΕ τι κάνει; Ερώτηση απαράδεκτη. Ανάξια απάντησης. Η κουβέντα που κάνουμε είναι σοβαρή. Δεν επιδέχεται γραφικότητες. Αστειότητες.

Ποιος ΟΗΕ; Όλοι αυτοί που βαράνε την Συρία, όλοι αυτοί που προκαλούν την προσφυγιά και … συμπαραστέκονται στους πρόσφυγες της Συρίας, είναι ο… ΟΗΕ. Οι ΗΠΑ, δηλαδή, η Ρωσία, η Αγγλία, η Γαλλία, η Τουρκία. Αυτοί που κοπάνησαν την Συρία είναι ο ΟΗΕ.

Ο Τραμπ ποιόν ρώτησε πριν κτυπήσει την Συρία; Τον κανέναν! Ποιόν, δηλαδή, όφειλε να ρωτήσει; Τον αμερικάνικο λαό, ο οποίος τον εξέλεξε πρόεδρο. Προσπερνάμε το χώρο της φαιδρότητας και πιάνουμε τα χωρικά ύδατα της σοβαρότητας, της σκέψης…

…Οι μπομπαρδισμοί στη Συρία απλά επιβεβαιώνουν την ανυπαρξία του ατόμου. Τη μηδενικότητα του ατόμου. Δεν υπάρχει! Δεν υπήρξε ποτέ. Λέω για το άτομο. Δεν το λαμβάνουν υπ’ όψιν. Ποτέ.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ