ΞΕΣΚΙΣΕ, ΡΕ, ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

 

Στο 4,6% μειώθηκε η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και Σύριζα. Ποιός το λέει; Το γκάλοπ που έγινε από μια καινούργια εταιρεία δημοσκοπήσεων, όχι τις άλλες που δεν είναι αξιόπιστες, για λογαριασμό του Μπαξεβάνη. Του δημοσιογράφου.

Και καπάκι βγήκε ένας άλλος δημοσιογράφος, επώνυμος, μαγαζάτορας κι αυτός, με δικό του μέσο, και αμφισβήτησε το γκάλοπ του συναδέλφου Μπαξεβάνη. Ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστη τη γνώμη του αλλουνού, τον οποίον χαρακτήρισε “αριστερό εξτρέμ του Μαρινάκη”.

Έτσι είναι. Άλλο είσαι π.χ. αριστερό εξτρέμ της ΝΔ, άλλο του Σύριζα. Άλλο να είσαι σέντερ-μπακ του Μαρινάκη, άλλο του Σαββίδη, του Αλαφούζου. Δεν είναι όλα τα αφεντικά το ίδιο.

Αυτό είναι το έργο. Ποιο; Αυτό που ήταν πάντα. Η πόλωση. Η ενίσχυση των δύο κομμάτων που στηρίζονται στην… αντιπαλότητα. Δεν μετράει τι κάνει, τι ωφελεί την κοινωνία που επιδοτεί οικονομικά τα κόμματα αλλά πόσο… αγωνίζονται ενάντια στο αντίπαλο κόμμα.

Κι αυτό υπηρετούν… δημοσιογραφικά τα μήντια. Την αντιπαλότητα. Όχι, το ήθος, την ικανότητα, την παραγωγή αποτελέσματος. Μόνο να ξεσκίσει ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη. Και ο Κυριάκος τον Αλέξη. Για να βρούμε την υγειά μας.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΑΛΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Ο… ΤΣΙΠΡΑΣ