ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΝΙΑ;

 

Καταραμένη Ελλάδα. Να μη σταματάνε κόμματα και σοβαροφανή ΜΜΕ να παίζουν λες και είμαστε σε προεκλογική περίοδο. Φοβερό. Αντί να δουλεύουν, να μπουν σε φάση δημιουργίας οι πολιτικοί, τα επιτελεία των αρχηγών των κομμάτων, το ρίχνουν στην αντιπαλότητα. Και από κοντά τα μέσα αιχμής. Ο πολιτικοποιημένος τύπος, χάρτινος, ηλεκτρονικός. Όλοι στο ίδιο παιχνίδι.

Η συντρόφισσα Ράνια Αντωνοπούλου ήταν αναπληρώτρια υπουργός εργασίας. Οικονομικά ανεξάρτητη. Με άκρες στις ΗΠΑ. Όπως και ο σύντροφός της, επίσης πρώην υπουργός του σύριζα, των οικονομικών αυτός. Τσακώνουνε τις προάλλες την συντρόφισσα Ουρανία - Ράνια να εισπράττει κανονικά… επίδομα κατοικίας για το διαμέρισμα της στο Κολωνάκι.

Γνωστό αυτό. Πάει αυτό. Το άλλο που ξαναβαράνε την Ράνια μας είναι ο διορισμός της στο ΜΕΑ ΟΟSΑ. Νέα επίθεση της ΝΔ. Επειδή η συντρόφισσα εισέπραξε 13 χιλιάρικα και κάτι ψιλά ως έξοδα μετεγκατάστασης στο Παρίσι. Γιατί δεν λέει την αλήθεια ο Μητσοτάκης;

Δεν φταίει ο Τσίπρας και ο Σύριζα. Έλεος! Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση κι όχι για την αλήθεια. Τι θέλουν να μας πουν από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ; Ότι κυβερνάει ο Τσίπρας. Η αριστερά. Το Μαξίμου.

Αν είναι σκάνδαλο ο διορισμός της Ράνιας, το σκάνδαλα αφορά αυτούς που την διόρισαν. Ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός των δανειστών, όχι της Ελλάδος. Να τα βάλουν μ' αυτούς διόρισαν το κορίτσι, όχι με την κυβέρνηση της... Μέρκελ. Ξεχνάμε και το άλλο; Στην Γερμανίδα απευθύνθηκε ο σύντροφος Τσίπρας και ζήτησε τη βοήθεια της για το θέμα των δυο στρατιωτικών που έχει στη φυλάκα ο σουλτάνος.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ Η… ΖΩΗ