ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ... ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ

 

Ασχολούνται με τον μιζαδόρο Γιάννο. Και δεν αφήνουν στην απ΄ έξω τον Άκη. Θυμούνται και τον Μένιο. Τους μεγάλους του ΠΑΣΟΚ. Την κορυφή. Το ΠΑΣΟΚ, όμως, βρωμούσε στη βάση του. Στα μικρομεσαία στελέχη του. Μπόχα σκέτη έτσι και πλησίαζε κάποιος την οργάνωση του κινήματος στο κατώτερο επίπεδο.

Επόμενο ήταν. Όταν ο πρασινοφρουρός με το μισθό του κατώτερου υπαλλήλου γίνεται νταηλίκι και με εκβιασμούς του παντοδύναμου λαϊκού κινήματος του ΠΑΣΟΚ π.χ. πρόεδρος αθλητικής ομοσπονδίας. Ο τίποτας, ο άσχετος με το αντικείμενο, με τη στήριξη του καθεστωτικού ΠΑΣΟΚ και στο όνομα της ανύπαρκτης... πολιτικής αλλαγής, αποκτά εξουσία ανεξέλεγκτη και διαχειρίζεται εκατομμύρια φράγκα. Κάθε χρόνο. Πακέτα που δεν είναι προϊόν δουλειάς, αλλά έτοιμο σπαρταριστό χρήμα από το δημόσιο ταμείο για την ανάπτυξη του... αθλητισμού.

Αυτή η οργανωμένη κομματική αλητεία της πασοκικής βάσης που άλωσε το... δεξιό κράτος ήταν το θεμέλιο, η ρίζα των εγκλημάτων που διέπραξαν οι φιρμάτοι του Ανδρέα. Όσο κι αν εισπράττεται ως ακραίο και τραβηγμένο είναι η αλήθεια. Η πραγματικότητα. Ο ανθός του ΠΑΣΟΚ ξέσκισε διότι ο κάθε μεγαλοϋπουργός έφτιαξε τη δική του ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ πυραμίδα στελεχών. Και η μεγάλη πλειοψηφία του κομματικού λαμογισμού έκανε μεταγραφή στον Σύριζα.

Φοβερό. Το μισό και ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στον Σύριζα και οι δικοί σου μιλάνε ότι δεν εκπροσωπούν το... ''παλαιό πολιτικό σύστημα''. Όπως το ΠΑΣΟΚ ήταν το ... κάτι άλλο από την ΝΔ.

Οι πασόκοι του υπόγειου και του ισόγειου, όπως άλλωστε και βουλευτές, όταν πήραν πρέφα ότι το μαγαζί βάρεσε διάλυση, την έκαναν επιτόπου. Δεν είναι κορόιδα. Δεν είναι γραφικοί. Τυχοδιώκτες της κομματικοκρατίας είναι που αν τους δεις στο μισό μέτρο θα φοβηθεί το μάτι σου. Αν ήθελαν να παραμείνουν στο παιχνίδι, που το παίζουν τυφλό σύστημα, δεν είχαν άλλη επιλογή. Και στον... ιδεολογικά συγγενές σύριζα τους περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ…