ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΒΑΡΒΑΡΑ

 

Του Δημοκρατικού κόμματος και η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, σπουδαία τραγουδίστρια και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. Χρειάζεται άντερα ο καλλιτέχνης στις ΗΠΑ να δηλώσει ρεπουμπλικάνος. Λες και έχει καμία διαφορά! Έτσι λες; Αν ρωτήσεις Αμερικάνο δημοκρατικό, θα σου πει ότι δεν έχει καμία σχέση το κόμμα του με το ρεπουμπλικανικό. Το αυτό θα πει ο ρεπουμπλικάνος για το δημοκρατικό κόμμα.

Το ίδιο και στην Ελλάδα! Ήταν σα να το βρίζεις τον πασοκτσή αν έλεγες ότι είναι τα ίδια σκατά με την ΝΔ. Το ίδιο και ο νεοδημοκράτης, θα σε κοίταζε λες και ήσουνα εξωγήινος αν έλεγες πώς δεν υπάρχει διαφορά με το ΠΑΣΟΚ. Εδώ ακόμα και οι συριζαίοι το λένε σοβαρά, ότι είναι… κάτι άλλο, όχι η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Ποιο είναι το θέμα; Μία ακόμα περσόνα του Χόλυγουντ τα έχει με τον Τραμπ. Η Βαρβάρα Στρέϊζαντ. Μέχρι που έβγαλε άλμπουμ στα γεράματα της (1942) για να πει στον βαψομαλλιά Τραμπ Don’t Lie To Me, είναι ένα από τα τραγούδια του δίσκου.

Ο Τραμπ είναι εκλεγμένος, για να μη ξεχνιόμαστε. Κανένας, όμως, από τους αστέρες του σινεμά δεν το χώνει στον… λαό που έκανε τη μαλακία να τον ψηφίσει. Υπ’ όψιν ότι ο Τραμπ είχε κατέβει νταηλίκι υποψήφιος πρόεδρος γιατί το κόμμα των ρεπουμπλικάνων δεν του έδινε το χρίσμα.

Θα με κάνουν τραμπικό!!! Και γιατί ο Ντόναλντ κατάργησε τα κόμματα και γιατί οι επικριτές του με δημοκρατική… υποκρισία κατηγορούν τον εκλεγμένο κι όχι τους εκλέκτορες.

Και λίγο κουτσομπολιό, που το γουστάρω με χίλια. Η εβραία Μπάρμπρα Στρέϊζαντ, με πωλήσεις 150 εκ. δίσκων, η μόνη εκτός ροκ στο top 10, είχε παντρευτεί το 1963 τον εβραίο ηθοποιό Έλιοτ Γκούλντ, της πλάκας άτομο, με τον οποίο έκανε ένα γιο, ομοφυλόφιλο. Το 1998 παντρεύτηκε σε δεύτερο γάμο τον σε τρίτο γάμο ηθοποιό Τζαίημς Μπρόλιν (1940), πατέρα του ηθοποιού Τζός Μπρόλιν (1968), ο οποίος κι αυτός έχει ήδη παντρευτεί τρεις φορές. Ο αδελφός του Τζός Μπρόλιν, ο Τζές Μπρόλιν είναι 46 χρονών, 300 κιλά, κοιμάται στο δρόμο και τρέφεται από τους κάδους σκουπιδιών.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΕ ΜΠΥΡΑΡΙΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ