Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ… ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

 

«Έχουμε εμφύλιο πόλεμο, γι’ αυτό θα ψηφίσω ΝΔ και Μητσοτάκη... » είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος, από τα πιο βαρειά ονόματα της πολιτικής της Ελλάδος, μετά τη χούντα. Δεν υπάρχει Έλληνας, από όποιο κόμμα, από όποια παράταξη πολιτική, να μιλάει τόσο χοντρά, τόσο μειωτικά για τον Σύριζα και τον Τσίπρα, όπως κάνει ο επί σειρά ετών υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

- Θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος.

Κι’ αυτή είναι κουβέντα του 80χρονου Πάγκαλου, ο οποίος θλίβεται, λέει ο ίδιος, «για τη βαθειά κατάντια του ΠΑΣΟΚ... ».

Αρκετά με τις δηλητηριώδεις ατάκες του Πάγκαλου. Ζητείται αντίλογος. Μάλλον σχολιασμός.

Ο Τσίπρας είναι γέννημα του ΠΑΣΟΚ. Για να ξέρουμε τι λέμε. Η προδοσία του… σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ με τη κάργα αριστερή ρητορική της μπούρδας, αυτό το κόμμα της διαπλοκής και της διαφθοράς έστειλε στην εξουσία την ανυπαρξία του Σύριζα. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, την οποία θα ψηφίσει ο Πάγκαλος, γιγάντωσαν την απάτη του Σύριζα.

Γιατί, λοιπόν, κατηγορεί ο Πάγκαλος τους συριζαίους, όταν είναι ούνα φάτσα, ούνα ράτσα με τους πασοκτσήδες; Όσο για το άλλο, ότι «Λυπάται για τη βαθειά κατάντια του ΠΑΣΟΚ» είναι μία ατάκα χωρίς ουσία. Χωρίς περιεχόμενο.

Στα παπάρια μας η θλίψη για την κατάντια των πασοκτσήδων, των συριζαίων, των όποιων. Μετράει η κατάντια των Ελλήνων. Στους οποίους Έλληνες, βέβαια, αξίζουν να πληρώνουν την κομματική αλήτεια των πασοκτσήδων, των συριζαίων, των όποιων. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΝΤΑΓΗ Η ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ