Η ΝΑΤΟΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ

 

Εμείς οι Έλληνες παρακολουθούμε. Και μ’ αυτά που βλέπουμε, αντιλαμβανόμαστε πώς είμαστε πιο μικροί, μάλλον περισσότερο απροστάτευτοι απέναντι στον παραδοσιακό μας εχθρό. Την Τουρκία.

Τι να μας πει ο Ρώσος πρέσβης, στο όνομα Σεργκέι Μασλώφ. Της πλάκας μας έχει και η Ρωσία, γιατί κι αυτός ο κυβερνήτης μας, ούτε το όνομα του θέλω να αναφέρω, είναι πιο κοντοπόδαρος και πιο άφωνος διπλωματικά και εθνικά απέναντι στις ΗΠΑ και την Ρωσία. Η μαγκιά και ο κουτσοβακισμός χωρίς γραβάτα είναι σκέτη γραφικότητα.

Επί του θέματος. Η Τουρκία είναι η πρώτη χώρα στην Ιστορία, η οποία παρ’ ο,τι ανήκει στο ΝΑΤΟ αγοράζει πολεμικό υλικό από την Ρωσία. Γιατί; Μαγκιά του Ερτογάν, μάλιστα και με γραβάτα ο σουλτάνος, παρακαλώ.

Παίζει και το άλλο. Να μη μετράει η μαγκιά του Τούρκου, αλλά να ευνοείται από το «παιχνίδι» ΗΠΑ και Πούτιν. Συγκεκριμένα πράγματα. Από τον Τραμπ ο Ερντογάν αγοράζει πυραύλους S-400, με την «ευλογία», έστω την ανοχή των ΗΠΑ.

Και μας λέει ο πρέσβης Μασλώφ: «Να μην ανησυχεί η… Ελλάδα, διότι οι S-400 είναι αμυντικοί, όχι επιθετικοί». Δηλαδή; Επειδή, όμως, η κακιά Ελλάδα δεν σκέπτεται τίποτα άλλο παρά το πώς θα επιτεθεί στην Τουρκία, επόμενο είναι να… ανησυχεί, αφού ισχυροποιείται η τούρκικη θωράκιση με ρωσικό οπλοστάσιο, με τη συναίνεση των ΗΠΑ

Κάτι άλλο. Ο Ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα λέει ότι η χώρα του δεν είναι αντίθετη στη νέα ονομασία «Βόρεια Μακεδονία'' των Σκοπίων. Πλανηταρχισμός.

Επίσης, ότι η Ρωσία διαφωνεί με την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Πλανηταρχισμός.

Υπ’ όψιν ότι πριν χρόνια η Ρωσία είχε σπεύσει πρώτη- πρώτη να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Εμείς ευχαριστούμε τους 850.000 Ρώσους τουρίστες στην Ελλάδα το 2018. Και δεν έχουμε πλάγιες σκέψεις για τα προξενεία που στήνει η Ρωσία σε Αλεξανδρούπολη και Ναύπλιο.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΗ