ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ… ΝΑΤΟ

 

Θλιβερό. Ο Έλληνας πρωθυπουργός προσπαθεί να εντυπωσιάσει και το μόνο που καταφέρνει είναι να απομακρύνεται από τον εαυτό του. Τον πολιτικό του εαυτό, για να μη ξεχνιόμαστε.

Η Ελλάδα, λέει, με Βουλγαρία, Σερβία και Ρουμανία θα κάνουν φάκελλο κοινής υποψηφιότητας για να αναλάβουν ή το μουντιάλ του 2030 ή το Ευρώ του 2028. Μελαγχολικό.

Δεν μ’ απασχολεί τι κάνουν οι άλλοι τρεις πρωθυπουργοί. Μας ενδιαφέρει ο Τσίπρας. Δεν εξελέγη κυβερνήτης της χώρας για να υπογράφει Συμφωνίες Πρέσπων. Δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα στο προεκλογικό πρόγραμμα του Σύριζα. Ούτε ο Τσίπρας είχε… δεσμευτεί να προσπαθήσει να διεκδικήσει διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Από τον πρωθυπουργό της πρώτης φοράς αριστεράς περιμέναμε να πολιτεύεται αριστερά. Όχι να είναι μια από τα ίδια και χειρώτερα σε σύγκριση με τους προηγούμενους. Μαγκιά θα ήταν να κάνει κολέγια με τους γείτονες με σκοπό να κοντράρει το… ΝΑΤΟ. Αυτό, ναι. Αυτό, είναι αριστερή πολιτική. Αριστερή προοπτική.

Είπε ο Τσίπρας ότι μια μικτή μπάσκετ Ελλάδος- Σερβίας θα έσχιζε στο ΝΒΑ. Μαγκιά θα ήταν να καταφέρει να φτιαχτεί μικτή με τις επίσης νατοϊκές Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία για να κοντράρουν το ΝΑΤΟ. Που κάνει το κορόιδο όταν η επίσης νατοϊκή Τουρκία απειλεί την σύμμαχο της στο ΝΑΤΟ Ελλάδα.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΕΞΙΣΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑΙ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ!