Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΗ… «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»

 

Η συμφωνία Τσίπορα- Ζάεφ είναι καλή για την Ελλάδα. Όχι, δεν είναι καλή. Εθνικά ωφέλιμη ή επιζήμια.

Είναι της πλάκας στην καλύτερη όποιος τολμάει να υποστηρίξει ή το ένα, ή το άλλο. Παίζει βέβαια να είναι στημένος. Πληρωμένος. Χωρίς να έχει προσωπική άποψη να γίνεται παπαγαλάκι. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι υπέρ της Ελλάδος, είναι σε βάρος της Ελλάδος. Τι από τα δυο;

Εγώ θα σου πω τη σημαίνει η Συμφωνία με τα Σκόπια. Άγνωστο! Δεν μπορεί να γνωρίζει κανένας τι θα ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ στο μέλλον. Αν η Ελλάδα θα κερδίσει ή θα βγει χαμένη. Επειδή ουδείς που σέβεται τον εαυτό είναι σε θέση από τώρα να γνωρίζει τα συν και τα πλην στην πράξη μετά από πέντε και δεκαπέντε χρόνια.

Σχετικά με την «περίεργη» αυτή Συμφωνία δύο πράγματα λες. Αν δεν είσαι στημένος. Κι αν είσαι Έλληνας, όχι Σκοπιανός. Πρώτον, γιατί ο Τσίπρας έγραψε στις κάλτσες του όλα όσα είχε πει προεκλογικά, όλα όσα αναφέρουν τα κιτάπια του Σύριζα και τα έδωσε όλα να μπουν τα Σκόπια στο NATO και την Ευρώπη. Ποτέ ο Τσίπρας και ουδείς συριζαίος είχαν στο πρόγραμμα τους να τα βρουν με τα κωλο-Σκόπια.

Το δεύτερον είναι ότι προκαλεί ανατριχίλα να μπερδεύουν πατριωτισμό, πατριδοκαπηλία, εθνικισμό, καιροσκοπισμό, ειρήνη, συνεργασία των δυο πλευρών κι άλλες τέτοιες παπαριές καμαρωτές, όταν κάνουν λόγο για τις… Πρέσπες. Από που και ως που και γιατί η Ελλάδα, επί… Τσίπρα να ξεχάσει άλλα παλούκια που απαιτούν εθνικισμό, πατριωτισμό και σία και να τρέχει για να βολέψει τα… Σκόπια στο καταραμένο NATO. Βάζοντας, μάλιστα, υπογραφή στο όνομα Μακεδονία.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ