ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!...

 

«Ο πατέρας της Κουντουρά έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου». Αυτό είχε να πει ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος για την βουλευτίνα του κυρία Έλενα Κουντουρά. Πήρες πρέφα;

Είμαστε πολύ της ξεφτύλας. Να κατηγορείται μία κυρία για τον… πατέρα της. Το χειρώτερο είναι άλλο. Ο Καμμένος είχε στο κόμμα του μία θυγατέρα χουντικού. Κι αυτήν πρότεινε στον Τσίπρα να γίνει υπουργός.

Φοβερά πράγματα. Να κατηγορείται κάποιος για κάτι, το οποίο είχε αγνοήσει ο... κατηγορών. Ήξερε ο πρόεδρος Πάνος ότι η κυρία ήταν κόρη χουντικού κι όμως την είχε δεχτεί στο κόμμα του. Κι αυτήν πρότεινε στον σύντροφο Τσίπρα να κάνει υπουργίνα.

Η κυρία Έλενα Κουντουρά ήταν μόλις 5,5 χρονών όταν ο μουσικός και αξιωματικός πατέρας της έγραψε τον ύμνο της χούντας. Και μετά από 50 (!) χρόνια την καταγγέλλει δημόσια ο άνθρωπος που την είχε καμάρι στο κόμμα του.

Λεπτομέρεια. Ο πατέρας Κουντουράς δεν ήταν μόνον χουντικός. Ήταν βασιλοχουντικός. Και στην ζυγαριά βασιλικός. Γι’ αυτό έγινε… αντιστασιακός! Τι, δηλαδή. Μόνο οι αριστεροί κάνουν αντίσταση;

Ο Κουντουράς στο βασιλικό πραξικόπημα του γελοίου Κωνσταντίνου βγήκε στο αντάρτικο ενάντια στη δικτατορία. Φταίει και γι’ αυτό το πρώην μοντέλο και αθλήτρια στίβου Έλενα Κουντουρά; Φταίει.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΤΑΝ Ο ΤΕΡΕΝΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΟΒΑΡΑ…