Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΜΕ... ΤΣΙΠΡΑ!

 

Μεγαλειώδη χρόνια και κάποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί. Του σήμερα, αλλά και του χθες. Δεν έχει ξαναγίνει στον αιώνα. Ρε, τα περνάμε φίνα και ωραία και δεν το ξέρουμε. Ειδικά από τότε που ανέλαβε αριστερή, λέει, κυβέρνηση, μιλάμε για μνημειώδη επιθεώρηση. Καφέ Αμάν. Απλά σημειώνει κανείς ότι λείπουν οι κατάλληλοι σκετσολόγοι, επιθεωρησιογράφοι, να αναδείξουν θεατρικά, σατιρικά το ανεπανάληπτο ανέκδοτο. Αυτό που αυτολανσάρεται για αριστερή κυβέρνηση.

Σα σήμερα 25 Ιανουαρίου, το 2015, κέρδισε τις εκλογές ο σύριζας με τους Πολάκηδες και Καρανίκες, Κοντονήδες και Φλαμπουράρηδες, φάτσες κόμικ αλά Αυλωνίτης και Τζανετάκος, Βέγγος και Γκιωνάκης. Και πριν ακόμα γίνουν κυβέρνηση πρόλαβαν μεγιστάνες του πλούτου να εκφράσουν την απέραντη ικανοποίησή τους. Φοβερά πράγματα. Απίθανα(;). Ο Μαρινάκης, μάλιστα, ο οποίος σήμερα είναι στην άγρια κόντρα με τον Τσίπρα, τον είχε καλοσωρίσει πριν την Γιάννα Αγγελοπούλου κι άλλους υποστηρικτές του, όπως αποδείχθηκε, καθεστωτικού κι όχι αριστερού Σύριζα.

Μη ξεχνιόμαστε. Κυριακή των εκλογών και από το μεσημέρι το πράμα είχε βρωμίσει. Βγαίνει ο Σύριζα, και με διαφορά από τη ΝΔ. Δεν χάνει την ευκαιρία ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ως πολίτης, ως οικογενειάρχης, όχι ως εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού, καταδίκασε την προεκλογική τακτική του μέχρι εκείνη την ημέρα πρωθυπουργού Σαμαρά.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο από τότε αντιδήμαρχος Πειραιά Ευάγγελος Μαρινάκης παρομοίασε σαν τρομοκράτη τον προεκλογικό πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Ότι επεδίωκε την επανεκλογή του ποντάροντας “στους εκβιασμούς της πλάκας”, όπως χαρακτήρισε... “Οι Έλληνες, όμως, δεν καταλαβαίνουν τίποτα... ” πρόσθεσε ο Μαρινάκης “.... και θα ψηφίσουν για το καλύτερο”.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΘΕΛΕΙ ΤΟ 70%