ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο… ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Ο εφοπλιστής κι όχι μονάχα πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι Νο1 εν δυνάμει πολιτικός αντίπαλος του Σύριζα. Γνωστό. Φανερό. Και σε κάθε ευκαιρία επιβεβαιώνεται. Στόχος, βέβαια, είναι ο Μητσοτάκης, όμως το πιο «δυνατό χαρτί» του Τσίπρα είναι ο και μεγάλοεκδότης Μαρινάκης.

Ο Ταίπρας θα πάει στις εκλογές με… Μαρινάκη! Γιατί ποντάρει πολλά στα όποια προβλήματα έχει ή θα έχει με τη δικαιοσύνη ο εφοπλιστής.

Ατού, λοιπόν, για τον πρωθυπουργό δεν είναι τι έχει κάνει, ποια ελπίδα δίνει στον κόσμο, αλλά κατά πόσο θα ζοριστεί από τη δικαιοσύνη ο Μαρινάκης.

Εκεί πάει το έργο. Ο Μαρινάκης κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών. Όχι, βέβαια, το αν θα ξανακερδίσει ο Τσίπρας. Σίγουρα, και δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση, το «σωματείο Σύριζα» ποντάρει σε μία όσο γίνεται μικρότερη νίκη Μητσοτάκη, αν γίνει αποτελεσματική εκμετάλλευση του «Θέματος Μαρινάκη».

Σημειώνω, ότι πριν από ένα χρόνο ο Σύριζα με non paper χαρακτήριζε «ναρκοέμπορο» τον κΜαρινάκη, και μετά από τηλεφώνημα απειλητικό (:) του εφοπλιστή στον Τζανακόπουλο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε «Η Ελλάδα δεν θα γίνει Κολομβία».

Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΚΙ ΟΧΙ… ΒΟΡΕΙΑ