ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ

 

Τ’ άντερα τους είπαν οι της αντιπολίτευσης για το δάνειο του βαρύμαγκα υπουργού Παύλου Πολάκη, μακράν η πρώτη φίρμα στο σκυλάδικο του σύριζα. Τον κρητίκαρο που, κατά τον Κραουνάκη τον θέλουν όλες οι λούγκρες. Και βρήκαν την ευκαιρία οι λούγκρες της αντιπολίτευσης, πολιτικοί και εκδοταριό να τα χώσουν κυριλάτα στην υπουργάρα της ομαδάρας του σύριζα, γιατί μαγνητοφώνησε τον αρχιτραπεζίτη του κράτους και ξενοκίνητο Στουρνάρα, τον γνωστό εχθρό της αριστερής κυβέρνησης.

Τα πάντα όλα σούρανε στον Πολάκη, και τον υποχρεώνουν να ξεφεύγει από τα υπουργικά του καθήκοντα κι όλη την ημέρα να ασχολείται στέλνοντας μηνύματα με το κινητό του. Ότι είναι τραμπούκος, με μεθόδους υποκόσμου απειλεί σαν μαφιόζος, τέλος πάντων με συμπεριφορά αταίριαστη σε πολιτικό. Και γιατί τον καλύπτει το Μαξίμου, γιατί ο Τσίπρας κάνει το κορόιδο.

Κατ’ αρχήν, όταν μιλάμε για Σύριζα, μην τα μπερδεύουμε με τα άλλα… αστικά κόμματα. Ο σύριζας είναι του λαού κόμμα, με αρχές και λειτουργεί βάσει αποφάσεων των οργάνων του. Δεν κάνει ό,τι γουστάρει ο Τσίπρας. Ο οποίος πριν αποφασίσει κάτι έχει πάρει την εντολή και εκφράζει την πλειοψηφία βουλευτών και κομματικών στελεχών.

Κανένα κομματικό όργανο δεν έχει καταδικάσει κανένα Πολάκη. Πως, λοιπόν, ο πρωθυπουργός θα πιάσει από τον αυτί τον ποθητή των λουγκρών για τη χαφιεδίστικη, όπως λένε συμπεριφορά του, να μαγνητοφωνεί δημόσιο λειτουργό; Και ποιος Τσίπρας; Ο σύριζας όλος δεν τολμάει να τα βάλει με τον μαντέκα μουστάκι της Παυλάρας. Όποιος σύντροφος, και μιλάμε σοβαρά, κάνει το λάθος να πει κι ένα φωνήεν σε βάρος του, επιτόπου θα τον ξεβρακώσει πολιτικά και κομματικά ο Πολάκης.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ