ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο Γ΄ ΠΟΛΕΜΟΣ

 

Και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος των Γερμανών είναι. Να λέμε και τίποτα ζόρικο. Μη μας παρασύρει εντελώς το διαδίκτυο. Δεν θα ξεχάσουμε ποιοι είμαστε και σε ποιους απευθυνόμαστε εδώ και χρόνια. Τι λέγαμε;

Οι Έλληνες αντέχουν. Ακόμα. Έχουν πάθει την πλάκα τους οι δανειστές. Κι όχι μόνον οι Έλληνες. Αντέχουν όλοι οι νότιοι, από μεριά δυτική. Άσε τους άλλους, από ανατολή μεριά, νότιους και βόρειους, συνηθισμένοι ήταν επί κομουνισμού στο σκύψιμο και στο αμίλητο.

Τη δουλειά την κάνουν οι τράπεζες. Οι τραπεζίτες. Ποιος Χίτλερ; Έλα, σε παρακαλώ. Με μπροστάρη την Γερμανία έγιναν οι δύο μεγάλοι πόλεμοι. Πειθαρχημένος λαός, από κοντά έπεσε και το παραμύθι ότι είμαστε η ανώτερη φυλή, η κυρίαρχη φυλή. Από τους Πρώσους ξεκίνησε η βάση. Η μαγιά. Γεννιότανε ένα αρσενικό και οι Πρώσοι λέγανε ένας ακόμα πολεμιστής.

Γι' αυτό μπήκε μπροστά ο Γ' παγκόσμιος πόλεμος, πάλι στα γήπεδα της Ευρώπης. Δεν κηρύχθηκε ακόμα; Όχι, έχεις δίκαιο, δεν έχει κηρυχθεί ακόμα, όμως έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια ο Γ' πόλεμος.

Ό,τι έγινε, έγινε. Ξέχνα τα παλιά. Η επόμενη φάση έχει ενδιαφέρον. Ποιοι και πόσοι θα θυσιαστούν. Τα λυγούρια, αυτοί που δεν έχουν, είναι ο κίνδυνος θάνατος. Θα χάσουν αυτά που δεν έχουν. Οι έχοντες, οι ψιλοέχοντες επόμενο είναι να φροντίσουν να προστατεύσουν ό,τι έχουν. Ό,τι σώσουν.

Την Μέρκελ βλέπεις εσύ; Το δένδρο βλέπεις.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ