ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ… ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ Η ΟΛΓΑ

 

Οι ανόητοι της αντιπολίτευσης μιλάνε για… ανοχή της κυβέρνησης στις αλητείες των χούλιγκαν, στις καταστροφές, στις τρομοκρατικές επιθέσεις σε μπάτσους. Στους τσαμπουκάδες του Ρουβίκωνα. Και για άλλα τέτοια «επαναστατικά» που θα ξυπνήσουν τον λαό. Η αλήθεια είναι άλλη.

Δεν υπάρχει ανοχή των συριζαίων. Μη λένε μαλακίες. Υπάρχει αδιαφορία. Το υπογράφω. Συνειδητή αδιαφορία, γιατί; Επειδή οι άνθρωποι είναι ανίκανοι. Δεν είναι για δουλειά. Ούτε αριστερούς τους λες τους συριζαίους. Είναι όντα κομματικά. Μία ζωή στο κόμμα. Σε αριστερό κόμμα, όμως με βαθειά φιλοσοφία κομματική. Με κουλτούρα και ''πρακτική'' κομματική. Που σημαίνει βρίζουμε τους δεξιούς, αντιπολιτευόμαστε την κυβέρνηση.

Αυτό ξέρουν τα κομματόσκυλα. Όχι να δουλεύουν. Όχι να παράγουν. Όχι να φέρνουν αποτέλεσμα. Τι είναι αυτά;

Έγινε κυβέρνηση ο σύριζας και όποτε τα έσπαγαν στα γήπεδα, αποφάσιζαν… διακοπή του πρωταθλήματος. Να δείξουν ότι … κάτι κάνουν. Μετά την διακοπή, ξανά μανά επεισόδια, και αποφάσιζαν… αναβολή επ’ αόριστον μέχρι να δουν τι θα κάνουν. Και συνεχίζονταν οι αγώνες χωρίς να κάνουν τίποτα. Τι να έκαναν εκτός από τα σάλια των δηλώσεων τους.

Αυτό το νούμερο της πολιτικής αλλά και της κομματικής, που παριστάνει την υπουργό δημόσιας τάξης, τι να κάνει η μεγαλοκοπέλλα; Στο όνομα Γεροβασίλη Όλγα. Αυτό που θα μπορούσε να κάνει, δεν… γίνεται. Να πει, όπως ο Κοντονής στους χούλιγκαν των γηπέδων. «Παιδιά, κομμένη, δεν παίζετε… ''. Δεν μπορεί η θεία Όλγα ''Βγάλτε τις κουκούλες για 2-3 εβδομάδες μέχρι να ξανασφυρίξω ότι αρχίζει πάλι το παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΣΤΗ... ΣΑΛΑΤΑ