Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΕΜΕΝΟΥ

 

Έφαγε τα γούχα της ζωής του ο πρώην αποτυχημένος τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Βαρεμένος από τους ομογενείς της Μελβούρνης. Βρέθηκε εκεί ως εκπρόσωπος της... αριστερής (το γράφω και με πιάνουν τα γέλια) κυβέρνησης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Αλήτη και προδότη αποκαλούσαν το πρώην μέλος του ΚΚΕ, μια ακόμα μεταγραφή στον Σύριζα.

Σκάνδαλο. Να αποδοκιμάζεται βουλευτής πατριωτικής κυβέρνησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Από τους Έλληνες της Μελβούρνης. Απαράδεκτοι οι ομογενείς. Γιατί είχαν άλλους δυο λόγους να τα βάλουν με τον Βαρεμένο.

Πρώτα πρώτα ο εν λόγω βουλευτής εμφανίστηκε στην παρέλαση με γραβάτα. Διαφοροποιήθηκε πολιτικά, κομματικά από τον αρχηγό του που παραμένει συνεπής, αμετακίνητος στην αγραβατωσύνη. Εκτός γραμμής ο Βαρεμένος.

Είναι και το άλλο, επειδή μιλάμε σοβαρά, και δεν κάνουμε κουβέντα καφενείου. Τι δουλειά έχει ένας βουλευτής του Σύριζα σε παρέλαση; Οι άνθρωποι, όμως, δεν έχουν όσιο και ιερό. Τιμούν, όπως και οι άλλοι, την επανάσταση του 1821 με τον τρόπο που καταδίκαζαν από το 1990 μέχρι το 2015.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ 2 ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ 12...