ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

 

Έπαιρνε τη σύνταξη της πεθαμένης μάνας της η κόρη του Μάνου Λοίζου, αλλά δεν ήξερε ότι την εισπράττει. Αυτό είπε για να δικαιολογήσει την κυρία Μυρσίνη Λοίζου η κολλητή της, σπουδαία τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου (φώτο). Λέγεται, ρε, αυτό το πράγμα; Λέγεται. Δημοσίως και επισήμως. Λέγεται. Και σε δικαστήριο. Λέγεται. Και, μάλιστα, από καλλιτέχνιδα που κι αυτή κάνει παρεμβάσεις πολιτικές στη δημόσια ζωή του τόπου.

Αν είσαι ηλίθιος, έστω αν έχεις κάνει μια ηλιθιότητα, δεν την παραδέχεσαι. Εκτός κι αν είσαι πράγματι ηλίθιος. Ή απατεώνας, και για να δικαιολογηθείς παριστάνεις τον μαλάκα.

Οι 999 στους χίλιους θα πουν ότι η Χάρις Αλεξίου παραμύθι φούρναρης είναι σίγουρη πως η κυρία Μυρσίνη δεν ήξερε ότι... έπαιρνε σύνταξη. Έστω, όμως, ότι μια στις χιλίοις να ισχύει. Και έχει την απαίτηση η κυρία, που δεν ξέρει τι της γίνεται, να θέλει να γίνει ευρωβουλευτής; Να αγωνιστεί για τους λαούς της Ευρώπης.

Δεν μας φτάνει κοτζάμ Παπαδημούλης, χρειαζόμαστε και την κυρία που έπαιρνε σύνταξη χωρίς να το... ξέρει. Πουτάνα Ελλάδα, γι' αυτό δεν θα πεθάνεις ποτέ.


Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '21 ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ... ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΛΑ