ΖΕΥΓΑΡΩΜΕΝΟΙ GAY ΟΙ ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ

 

Την ελληνική σημαία κατέβασαν στον Σταυρό στο Ακρωτήρι δυο Γερμανοί στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ στην Κρήτη και την πέταξαν στα βράχια. Όχι μόνο αυτό. Στη θέση της ελληνικής σημαίας οι δυο ζευγαρωμένοι σεξουαλικά 23χρονοι ύψωσαν τη γερμανική. Τι ήταν πάλι τούτο; Σε καμιά περίπτωση τυχαίο περιστατικό. Μεμονωμένο.

Ούτε μεθυσμένοι ήταν τα δυο πουσταριά, ούτε ύποπτοι για ψυχολογική θεραπεία. Και μάλλον είναι βέβαιο πως δεν ενήργησαν κατόπιν εντολής στρατιωτικής ή παραστρατιωτικής αρχής. Τότέ γιατι έκαναν αυτό το απίθανο; Το απόλυτα ανθελληνικό σε ελληνικό έδαφος, στα Χανιά; Όχι π.χ. σε ελληνική πρεσβεία του εξωτερικού;

Ένα είναι το σχόλιο. Επαναλαμβάνω. Ανοησία να θεωρηθεί τυχαίο περιστατικό. Μεμονωμένο. Απεναντίας, η σοβαρότητα και η μοναδικότητα του επεισοδίου επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί ως γεγονός που... κάτι εκφράζει. Στις ένοπλες δυνάμεις της Γερμανίας. Στις κρατικές υπηρεσίες της Γερμανίας.

Γιατί όχι, να είναι μια ''υπόθεση γερμανική''. Εσωτερική της Γερμανίας. Κάποιοι να διαφωνούν με τη γερμανική διπλωματία, με την εθνική στάση της χώρας τους απέναντι στην Ελλάδα.

Και γιατί τους δυο δράστες τους χαρακτηρίζω πούστηδες; Όχι ομοφυλόφιλους, όχι ανώμαλους, αλλά συχαμένα πουσταριά. Επειδή στο δικαστήριο δεν ανέλαβαν την ευθύνη της ελεεινής πράξης τους και το' ριξαν στην τρελή. Ότι... δεν ήθελαν να προσβάλουν το ελληνικό σύμβολο, ότι δεν ήξεραν τι έκαναν, κι άλλα τέτοια πούστικα.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ