ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΔ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Πανηγυριζουν τα ΜΜΕ της ΝΔ για το τελευταίο γκάλοπ εν όψει των ευροεκλογών. Επειδή προηγείται το κόμμα έναντι του σύριζα, με διαφορά 9,5 μονάδες. Πανηγυρίζει και η κλίκα του Τσίπρα, άλλο αν δεν βγάζουν προς τα έξω την απέραντη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης για λογαριασμό του αντικβερνητικού καναλιού, του σκάυ. Και σαλιαρίζουν ότι πάνε για... νίκη.

Συγκεκριμένα. Ο Τσίπρας πιάνει κοντά στα 22% και Ο Μητσοτάκης είναι στα 31%. Όποιος γνωρίζει να διαβάζει το γκάλοπ, αν πράγματι είναι γνήσιο, αν πράγματι δίνει τι ακριβώς παίζει σήμερα, πέντε εβδομάδες πριν από τις εκλογές για την ευρωβουλή, τότε θα μιλήσει για δυο δεδομένα:

- Ήττα της ΝΔ που είναι λιγώτερο από 10 ποσοστιαίες μονάδες από τους Τσίπρα, Παππά, Πετίτση και σία.
- Νίκη του Τσίπρα γιατί είναι πολύ πιο υψηλά από το στόχο του, που είναι να κρατηθεί στη δεύτερη θέση και με διαφορά από το τρίτο κόμμα.

Νίκη της ΝΔ και του Μητσοτάκη θα ήταν να πάθει συντριβή αυτή η απάτη που λέγεται Σύριζα. Μια παλαιοκομματική κατάσταση, εντελώς λαϊκίστικη που κυκλοφορεί στα ίσα με κανόνες και πρακτικές μπαλκονιού. Και παραμένει ακόμα πολύ δυνατά στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ