ΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

 

Την απόφαση αν θα γίνει με κόσμο ή όχι ο τελικός κυπέλλου θα την πάρει ο αρμόδιος υφυπουργός αθλητισμού. Στο χέρι του είναι να αποφασίσει ακόμα και να μην διεξσχθεί το παιχνίδι. Ή να το αναβάλλει για κάποιο διάστημα, μετά από ένα μήνα ή 17 εβδομάδες. Ή να το ''στείλει'' εκτός Ελλάδος, στη φίλη Βόρεια Μακεδονία.

Είναι, το είπαμε αυτό, ο αρμόδιος κυβερνητικός υπάλληλος. Και δεν κατέχει τζάμπα και βερεσέ το αξίωμα του υφυπουργού. Ούτε τζάμπα και βερεσέ πληρώνεται ο ίδιος με μηνιαίο μισθό, συν τα κερατιάτικα που επιβαρύνουν το δημόσιο με τα έξοδα των συνεργατών του. Κάνει δουλειά ο άνθρωπος. Την ίδια δουλειά συνεχίζει του προκατόχου του Κόντονή. Να διακόπτει το πρωτάθλημα, να αναβάλλει αγώνες, να μεταθέτει ημερομηνίες, να ρίχνει πρόστιμα. Δουλειά είναι αυτή και παράγει... πολιτικό έργο.

Όλα δείχνουν ότι και σ' αυτή τη δόση ο αρμόδιος υφυπουργός αθλητισμού θα βγάλει το μεροκάματο του. Θα αποφασίσει τελικό με γυμνές εξέδρες. Θα δικαιολογήσει, λοιπόν, τα λεφτά του δημοσίου που παντελονιάζει και θα αναδείξει πανηγυρικά την αριστερής ταυτότητας πολιτική παρεμβάση του στο χώρο.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!