ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΣΤΗΝΕΙ ΓΚΑΛΟΠ

 

Μας έχουν αλλάξει το αδόξαστο με τα γκάλοπ. Κάθε μέρα κι ένα διαφορετικό, από άλλη παραγγελιά το καθένα, κι όλα τα γκάλοπ δίνουν τα... δικά τους νούμερα. Φοβερό! Με διαφορά ολίγων ωρών έρχεται το επόμενο γκάλοπ και σε σύγκριση με το προηγούμενο μοιάζει η μέρα με τη νύχτα. Γιατί, λοιπόν, να μη σκεφτεί κανείς ότι γίνεται παιχνίδι με τις αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις εν όψει της Κυριακής.

Με την ευκαιρία να σου πω το άλλο το κουφό. Το άκουσα από άτομο σοβαρό και μέσα στα πράγματα. Και, μεταξύ μας, δεν το βρήκα και πολύ κουφό, με τη μανία που έχει πέσει με τα γκάλοπ στην πιάτσα. Μου είπε ο τύπος πως ο Μητσοτάκης, με ΜΜΕ επιρροής του, βγάζει παραμυθένια γκάλοπ, στα οποία η ΝΔ προηγείται του Σύριζα μόνο 5-6%, άντε 6-7%. Ενώ στην πραγματικότητα ο Τσίπρας είναι πολύ πίσω.

Και γιατί το επιτελείο του Μητσοτάκη το παρουσιάζει σχεδόν ντέρμπυ το έργο; Για να προκαλέσει τον κόσμο να πάει οπωσδήποτε να ψηφίσει. Να μειωθεί το ποσοστό της αποχής. Επειδή, αν τα γκάλοπ ήταν γνήσια, δηλαδή πολύ μπροστά η ΝΔ, πολλοί νεοδημοκράτες θα αδιαφορούσαν για τις εκλογές. Τι να πάμε να κάνουμε, κερδίζουμε στα σίγουρα, και με διαφορά.

Δεν μασάω. Ούτε από γκάλοπ, ούτε από εξίτπολ, φτιαχτά κι αληθινά. Θα περιμένω τι θα βγάλει η κάλπη. Κι αυτό που θα βγάλει θα είναι κάλπικο. Και χωρίς να έχει γίνει νοθεία. Πάντα, από τότε που μιλάει η κάλπη, το αποτέλεσμα των εκλογών είναι κάλπικο. Γνήσια δημοκρατικό, δηλαδή.

Διαβάστε ακόμα:

ΡΙΧΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΕ ΣΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΕ... ΠΟΝΤΙΚΙΑ