ΟΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η ΦΩΦΗ Η ΑΡΧΗΓΟΣ

 

Τη μια διάψευση μετά την άλλη κοπανούσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την περίπτωση του γκολτζή Μάρκους Μπεργκ. Δεν μας ενδιαφέρει, δεν μας απασχολεί, σταματήστε να γράφετε παραμύθια. Και τελικά;

Άσχετο αν τελικά θα γίνει ή όχι η επιστροφή του Σουηδού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός δίνει γη και ύδωρ να αποκτήσει τον 33χρονο που μετά από 4 χρόνια στον Παναθηναϊκό τα παίρνει πιο χοντρά σε ομάδα των Αραβικών Εμιράτων.

Ξεχάστε τις πρόωρες εκλογές, έλεγε και ξανά μανά δεν σταμάτησε να λέει ο Τσίπρας από τα κανάλια και σε κάθε δημόσια παρουσία του. ''Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης, δηλαδή από Οκτώβρη''.

Παραμονές εκλογών του 2012 όλοι οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ διαβεβαίωναν τον γίγαντα ελληνικό λαό ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούν μετεκλογικά με την ΝΔ, όπως και να κάτσουν τα αποτελέσματα. Τελικά; ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκυβέρνησαν μέχρι τον Ιανουάριο του 2015.

Η Φώφη διώχνει νταηλήκι τον Βενιζέλο και ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί με Σύριζα και ΝΔ. Έχει καμιά σημασία τι λέει σήμερα η μεγάλη αρχηγός της... δημοκρατικής παράταξης; Εγώ θα σου πω, ποιο είναι αυτό που έχει σημασία. Και μη ξεχάσεις ότι στο λέω εγώ. Ποιο; Αυτό που έχω ξαναγράψει. Η συγκυβέρνηση θα γίνει με ΝΔ και Σύριζα, χωρίς Τσίπρα, ίσως.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ... , ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ Η ΦΩΦΗ