ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ

 

Μπαίνει κάποιος άοπλος σε αστυνομικό τμήμα και χωρίς λόγο πλακώνει τρεις μπάτσους, και αποχωρεί σαν κύριος. Ερωτώ. Είναι σωστό να κριθεί, να επικριθεί ο άγνωστος εισβολέας στο τμήμα επειδή έριξε κλωτσές και χαστούκια σε αστυνομικούς; Και από την άλλη, να αγνοήσει η κριτική την αδιαφορία αλλά και την αδυναμία της αστυνομίας να αντιδράσει. Να αφήσει ελεύθερο τον νταή μπουκαδόρο.

Ο Τέρενς Κουίκ μια ζωή είναι δεξιός. Δικαίωμα του. Από τότε που ασχολείται με την πολιτική είχε πάντα νταραβέρια με δεξιά κόμματα. Με εξαίρεση το 2012 όπου εντάχθηκε στο εθνικιστικό και για πολλούς ακροδεξιό κόμμα του Πάνου Καμμένου. Εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και γαμώ τους αντιμνημονιακούς, αλλά μετά τις εκλογές του 2015 εξαρτημένους από τον μνημονικό Σύριζα.

Απευθυνόμενος στους ομοϊδεάτες του αλλά της ΝΔ βουλευτές ο Τέρενς Κουίκ είπε στην Βουλή: ''Δεν πρόκειται ποτέ να ψηφίσω ως Έλλην βουλευτής την εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία''. Το είπε ο μπαγάσας και μόνο δάκρυα στα μάτια δεν έπεσαν, τόσο συγκινημένος ήταν συναισθηματικά, εθνικά.

Από τότε που προσχώρησε ο αναντάμ παπαντάμ καραδεξιός Τέρενς στον Σύριζα, τον έχουν περιλάβει και τον κτυπάνε αλύπητα. Αίσχος. Σα τους μαλάκες τους σχολιαστές που τα βάζουν με τον ταραξία που έστειλε νοσοκομείο μπάτσους και έφυγε ανενόχλητος από το τμήμα. Ούτε λέξη ενάντια της μπατσίας. Δεν κατάλαβα. Βρε, μαλάκες, δεν είναι ο Τέρενς που... αλλαξοπίστησε, αλλά ο σύριζας έγινε Κουίκ. Γιατί ο πρώην παρουσιαστής να είναι αντικείμενο κριτικής κι όχι ένα κόμμα ιδεών και αρχών που πλέον εκφράζεται πολιτικά με τον αριστερό τυχοδιωκτισμό των συριζαίων και με συνέπεια μόνο από τις δεξιές κυρίες Κουντουρά, Παπακώστα και σία.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ