ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ... ΑΝΤΙΔΕΞΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

 

Εμείς είμαστε οι αντιδεξιοί, άρα όσοι δεν κάνετε κέφι τη δεξιά εμάς να ψηφίσετε. Τόσο απλά γίνεται το παιχνίδι στην πολιτική. ''Εμείς'' και οι ''άλλοι''. Βάζουν το δίλημμα(;) στον έτσι ή αλλοιώς προκαταλελειμμένο ψηφοφόρο ο οποίος σκέπτεται οπαδικά, δηλαδή φανατικά, αλλά τον αντιμετωπίζουν ως πολίτη ελεύθερο. Ενώ έχουν να κάνουν με στημένο. Που λόγω κολλήματος θα δώσει αρνητική ψήφο. Θα καταψηφίσει την αντίπαλη... παράταξη, δεν θα ψηφίσει τη ''δική του''.

Πονηροί είναι οι πολιτικοί και πάνε στα σίγουρα. Παίζουν με τις ετικέτες που πάντα έχουν πέραση, ακόμα και σε σκεπτόμενους, και σε πολιτικοποιημένους. Εμείς είμαστε οι της προοδευτικής παράταξης. Της δημοκρατικής παράταξης.

Ο Τσίπρας. Παγιδευμένος είναι, για να λέμε την αλήθεια. Αν ενεργεί πολιτικά σύμφωνα με τα κιτάπια της αριστεράς και του Σύριζα, τότε θα επανέλθει στα ποσοστά του, στο 4%. Και μπορεί να τον έτρωγε στη στροφή ο Λαφαζάνης ή ο Βαρουφάκης και η Κωνσταντοπούλου.

Δεξιά και φιλελεύθερη, δηλαδή αντιλαϊκή χαρακτηρίζουν τη ΝΔ οι της αριστερής παράταξης. Και παίζουν μόνο με τις ταμπέλες. Αυτοί είναι οι δεξιοί, εμείς οι αντιδεξιοί. Και είναι δεξιοί διότι είναι υπέρ των αποκρατικοποιήσεων και των μνημονίων. Εμείς δεν είμαστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και των μνημονίων, άλλο ότι... υποχρεωθήκαμε να γίνουμε πιο υπάκουοι στους δανειστές. Αυτό δεν έχει καμιά σημασία, μετράει ότι στα λόγια είμαστε ενάντια σ' αυτά που... εφαρμόζουμε.

Στην πολιτική δεν είσαι αυτό που είσαι στην πράξη. Είσαι αυτό που δηλώνεις ότι είσαι. Η Γεννηματά δεν ξέρει κανένα ΠΑΣΟΚ, δηλώνει... κινάλ και θέλει να κάνει... αλλαγή. Τι σχέση έχει το κορίτσι με το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και των Παπανδρεόυ. Με το σοσια-ληστικό κίνημα των Κουτσόγιωργα, Τσοχατζόπουλου, Παπαντωνίου. Είπαμε. Ό,τι δηλώνεις αέρα πατέρα. Είμαστε της αριστερής παράταξης, της κεντροαριστερής, της προοδευτικής, της δημοκρατικής. Αέρα πατέρα.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ