ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ!

 

Αρχηγός του κομουνιστικού κόμματος, συγκεκριμένα του ΚΚΕ, να μιλάει σαν ένας χούλιγκαν της εξέδρας, είναι από τα απίθανα. Κουβέντα του λατρεμένου ηγέτη Νίκου Ζαχαριάδη παραπέμπει σήμερα στους φανατικούς οργανωμένους ποδοσφαιρόφιλους. Επειδή ειπώθηκε το 1949, και τα 70 χρόνια που πέρασαν επιτρέπει τέτοιες άκομψες συγκρίσεις…

Σα σήμερα 21 Ιουλίου, από το ραδιοφωνικό σταθμό του ΚΚΕ “Ελεύθερη Ελλάδα” ο Νίκος Ζαχαριάδης εμψύχωσε τους αντάρτες (φώτο) μ’ αυτά τα λόγια:

“Στο Γράμμο εφέτος, όπως και πέρυσι, θα ματώσει μέχρι εξάντληση ο μοναρχοφασισμός. Και όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Γράμμος θα τους γίνει ο τάφος που του αφαίρεσε τη νίκη. Διότι ο Γράμμος “υψώνεται μοναδικό σύμβολο της λευτεριάς και παγκόσμιο φλάμπουρο της δημοκρατίας”.

Προηγουμένως, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Νίκος Ζαχαριάδης αναφέρθηκε στην “άθλια κατάσταση που έχει περιέλθει η προδοτική κλίκα των λακέδων της Αθήνας” και στόλιζε τον Αμερικάνο στρατηγό Βαν Φλητ.
Τελικά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως πράγματι τα προέβλεπε(;) ο μεγάλος αρχηγός του ΚΚΕ, ο οποίος αργότερα κρίθηκε προδότης και τον έστειλαν εξορία στη Ρωσία.

Μετά από 5 εβδομάδες ηττήθηκαν στον Γράμμο οι Έλληνες “αριστεροί” από τους Έλληνες “δεξιούς”. Κι αυτός ο στην πραγματικότητα χουλιγκανικού τύπου διαχωρισμός αριστερών- δεξιών ταλανίζει μέχρι σήμερα την Ελλάδα. Τους Έλληνες.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΑΔΕΛΦΗ ΕΛΠΙΖΕΙ ΠΙΑ ΣΕ... ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ