ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ... ΣΤΗΘΟΥΣ

 

Άντε πάλι. Νέο γκάλοπ για το που βρίσκονται τα κόμματα που μπήκαν στη Βουλή. Δεν σ' αφήνουν σε ησυχία, και μετά τις εκλογές. Να ξέρουμε αν είναι δυνατόν κάθε εβδομάδα, ρε, και κάθε μέρα με ακρίβεια τα ποσοστά των κομμάτων.

Το έργο μοιάζει με την κυρά Μπουμπού, της οποίας οι πατσές κρέμονται σ’ όλο το αηδιαστικό κορμί της και η εκρηκτική κυτταρίτιδα συνεχώς ανεβαίνει. Και γυναίκα σκέτο όρθιο περίπτερο σπάει το κονταίρ στη ζυγαριά και για να γλυτώσει τίποτα γραμμάρια κόβει τα νύχια, κονταίνει τα μαλλιά της, ξαναπάει στον καμπινέ να ξανακατουρήσει. Κι όλα αυτά για να κοροϊδέψει τη βελόνα της ζυγαριάς.

Το γκάλοπ έχει τη χάρη του αν υπάρχει ντέρμπυ, να βγαίνει μπροστά κατά μισή μονάδα το στήθος του Μητσοτάκη από τα γυαλιά του Τσίπρα, π.χ. 28,5 έναντι 28%.

Ποιο ενδιαφέρον να έχει όταν ο Μητσοτάκης ρίχνει στα αυτιά του αντιπάλου, περισσότερο από τη διαφορά τους στην κάλπη. Όταν οι Βελόπουλος, Βαρουφάκης είναι μια από τα ίδια, κολλημένο και το ΚΚΕ. Και στην πιάτσα δεν σκάει μύτη κάποιος νέος παίκτης.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ... ΧΡΩΜΑ