ΝΑ ΒΓΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΛΗΡΟ!

 

Τελικά, της πλάκας ιστορία είναι και ο νέος υφυπουργός αθλητισμού. Λευτέρης Αυγενάκης στο όνομα, από το Ηράκλειο Κρήτης. Μιλάμε για γκίνια. Να μη βρίσκεται ένα σοβαρό άτομο να τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο πόστο. Από το κακό στο χειρότερο πάει η δουλειά.

Στην πάρλα το ΄ριξε κι αυτός ο Αυγενάκης. Στο μπλα μπλα και στο σουλάτσο. Να φαινόμαστε, να υπάρχουμε κι εμείς άνευ λόγου και αιτίας.

Έρχεται και φεύγει ο ένας μετά τον άλλον, και όλοι τους είναι μια τρύπα στο νερό. Μηδέν έργο. Μήνες κάθονται στην καρέκλα, ένα χρόνο, δυο χρόνια, πάνε στο καλό και δεν αφήνουν τίποτα πίσω τους. Η κατάσταση ελίναι για κλωτσές. Από κλήρο να 'βγαινε ο υφυπουργός, μήπως θα είμασταν πιο τυχεροί.

Θα προσπαθήσουμε, είπε ο Αυγενάκης, να γίνει το Ηράκλειο της Κρήτης μόνιμη έδρα των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Αυτό είναι σκάνδαλο. Ποιο είναι το σκάνδαλο; Να μη γνωρίζει ο αρμόδιος υπουργός τα καθήκοντα του. Να μπερδεύεται εκεί που δεν έχει καμιά δουλειά. Αυτό είναι το σκάνδαλο.

Δεν είναι δουλειά του κάθε Αυγενάκη το που θα δίνει τα παιχνίδια της η κάθε εθνική ομάδα του κάθε αθλήματος. Ούτε τον βάλανε υφυπουργό να ψάχνεται να συναντηθεί με τους Σαββίδηδες και Μαρινάκηδες. Αυτοί είναι μπίζνεσμεν και διευθύνουν ανώνυμες εταιρείες. Ο υπουργός δεν έχει να πει τίποτα με κανέναν επιχειρηματία. Ο υπουργός αποφασίζει, παρεμβαίνει πολιτικά και επιβλέπει τους κανόνες ως κυβέρνηση. Ωσ κράτος.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΣΑΣ