ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ ΚΑΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το κουνούπι. Όπως το λέω. Στο ζύγι απέναντι στον πλανητάρχη ο Μητσοτάκης είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός, δηλαδή μια σκνίπα. Αυτό το ξέρει και ο ίδιος ο δικός μας και ο Τραμπ. Θα συναντηθούν οι δυο τους, και κατά τα ανακοινωθέντα, θα τα πουν ιδιαιτέρως με την ευκαιρία της παρουσίας τους στη σύνοδο του ΟΗΕ. Είτε δε ουδέτερο έδαφος, στον οργανισμό ηνωμένων εθνών, είτε στην έδρα του πλανητάρχη, στο Λευκό Οίκο, η συνάντηση γίνεται ανάμεσα σε δυο διαφορετικά μεγέθη. Η μέρα του Θεού, με τη νύχτα του φουκαρά.

Βεβαίως το ραντεβού Τραμπ- Μητσοτάκη θα είναι κάτι περισσότερο από κυριλάτο. Φιλικό. Σχεδόν ερωτικό. Ανάμεσα σε δυο άνδρες που λες αγαπιούνται, άσχετο ότι θα βρεθούν στο βιζαβί για πρώτη φορά. Και ό.τι έχουν να πουν δεν θα κρατήσει περισσότερο από ενάμισυ λεπτό.

Κι αν το προγραμματισμένο meeting Μητσοτάκη- Τραμπ διαρκέσει 17 λεπτά, 37 λεπτά. Παραμύθι. Και σ' αυτή την περίπτωση, τα θέματα στην ατζέντα της συνάντησης δεν θα τους απασχολήσουν περισσότερο από τριάμισυ λεπτά. Είπαμε. Δεν μιλάει η μύγα με τον ρινόκερο. Δεν θα κάνουν παζάρια, ούτε θα επανέλθουν στο ίδιο θέμα, όποιο κι αν είναι αυτό, με δεύτερη πρόταση. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Τα νταραβέρι(;) των δυο ανδρών θα σπατσάρει στο πητς φυτήλι. Όλος ο άλλος χρόνος θα ξοδευτεί σε χου χου και χα χα. Επειδή δεν είναι σόνικο να βγει η ανακοίνωση μετά και να λέει ότι η συνάντηση κράτησε μόλις 3 λεπτά και 7 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΝΤΩΣ, ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΦΡΑΓΚΟ