ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΑΜΠ

 

Αυτά δεν έχουν ξαναγίνει. Και σύμφωνα με τη λογική δεν πρόκειται να γίνουν. Να παραπεμφθεί για προδοσία ο Ντόναλντ Τραμπ. Η δε πρόεδρος της Βουλής των αντιπροσώπων προανήγγειλε ότι θα ξεκινήσει έρευνα κατά του Τραμπ με το ερώτημα της καθαίρεσης του. Το ξαναλέω. Αυτά δεν γίνονται.

Υπ' όψιν ότι ο σοβαρός αυτός καραγκιόζης Ντόναλντ Τραμπ είχε κατεβεί νταηλήκι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ χωρίς να πάρει κανένα χρίσμα από το ρεπουμπλικάνικο κόμμα, το οποίο στην τελική δεν κατέβασε υποψήφιο, δηλαδή πέρασε ο τσαμπουκάς του βαψομαλλιά. Αντιληπτό, γιατί ο Ντόναλντ δεν έχει συμπάθειες, μάλλον έχει μόνο αντιπάθειες και στο ''κόμμα'' του.

Έβγαλαν βρώμες ότι για να εκλεγεί τον αβαντάρησε ο Πούτιν. Και πράγματι να έβαλε στο κόλπο της υποψηφιότητας του τον Ρώσο μαφιόζο, δεν πρόκειται ποτέ να λάμψει η αλήθεια. Είπαμε. Δεν γίνονται αυτά, να κατηγορηθεί ο πλανητάρχης για διπλός πράκτωρ, σαν τα έργα στο σινεμά. Αν ποτέ βγει στον αέρα κάτι, θα είναι η προσπάθεια του Τραμπ να δωροδοκήσει, να αποπροσανατολίσει πολιτικά τον Πούτιν. Ότι αυτός ήταν ο λόγος που ένας πρόεδρος των ΗΠΑ άρχισε απόκρυφο αλισβερίσι με τον απέναντι αντίπαλο.

Τώρα κατηγορούν τον Τραμπ ότι παίζει βρώμικα με σκοπό να αποδυναμώσει τον αντίπαλο του στις προσεχείς εκλογές, τον Τζο Μπάιντεν του δημοκρατικού κόμματος. Συγκεκριμένα, ότι ζήτησε βοήθεια από τον πρόεδρο της Ουκρανίας. Τι στοιχεία έχει αυτός σε βάρος του Χάντερ Μπάιντεν, γιου του προσεχούς αντιπάλου του.

Βίος και πολιτεία αυτός ο Χάντερ Μπάιντεν. Διάβασε το ρεπορτάζ στη σελίδα του αποδυτηριάκια με τίτλο ΚΟΚΑΙΝΗ Ο ΓΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ. Ο μπαμπάς Τζο Μπάιντεν ήταν ο αντιπρόεδρος του Μπάρακ Ομπάμα.

Πεθαίνει από καρκίνο ο αδελφός του, του οποίου την σύζυγο είχε ερωμένη ο Χάντερ. Από την άλλη, η πρώην σύζυγος του κατηγορεί τον Χάντερ Μπάιντεν πως ξόδευε όλα τα λεφτά του σε πόρνες, σε ναρκωτικά και στα στρηπτητζάδικα. Ο περί ου ο λόγος Χάντερ εξεδιώχθη από το ναυτικό, ήταν μόνιμος αξιωματικός, όταν τον κάνανε τσακωτό με κοκαίνη. Εκτός ναυτικού το ρίχνει στις μπίζνες και κάνει χοντρές δουλειές, χρηματιστηριακές, φυσικό αέριο κ.α., με τις πλάτες του μπαμπά. Άπλωσε το στρώμα του μέχρι Ουκρανία, Ρωσία και Κίνα.

Του πεζοδρομίου είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Πήγε να εκμεταλλευτεί την περίπτωση του σκανταλιάρη πρεζάκια γιου, προκειμένου να ταπώσει τον μπαμπά.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΟΚΑΙΝΗ Ο ΓΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ