ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ, ΡΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

 

Μιλάμε για σκάνδαλο. Για ΤΟ σκάνδαλο. Να ασχολούνται τα ΜΜΕ, με τον τρόπο που παρουσιάζουν τη δήθεν πολιτική... δραστηριότητα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Του ενός από τους καταστροφείς της χώρας.

Αυτό δεν είναι κράτος. Είναι κάτι άλλο. Αυτή δεν είναι κοινωνία, αλλοιώς είναι το σωστό να αποκαλείται. Να μην υπάρχει τιμωρία στο έγκλημα. Και άσε τη δικαιοσύνη. Να κυκλοφορεί ο ένοχος σα να μην σκότωσε ποντίκι. Φοβερό. Ανατριχιαστικό. Να μην πέφτουν ροχάλες. Να μη γελοιοποιείται ο υπεύθυνος δημόσιος λειτουργός από τα ΜΜΕ. Απεναντίας να είναι αποδεκτός, ίσως και μέχρι να του προτείνουν να γίνει πρόεδρος δημοκρατίας. Κι αυτός να λέει ''Όχι''.

Μας τα έχουν ζαλίσει τελευταία με τον Καραμανλή. Θα αποχωρήσει από την πολιτική, όχι δεν θα, Παραμένει μάχιμος. Και θα μιλήσει, και θα πει τούτο και το άλλο. Ποιος; Ο κανένας. Ο τίποτας. Αυτός που συνεχίζει να είναι βουλευτής και μετά την ήττα του στις εκλογές το 2009, αλλά δέκα χρόνια είναι το αμίλητο βουνό. Δεν αποχωρεί τελικά, λένε, σα να ήταν ουσιαστικά παρών.

Το ζήτημα δεν είναι η απουσία της ''παρουσίας'' Καραμανλή. Είναι το πως αντιμετωπίζεται από την κοινωνία, τα άλλα κόμματα, τα ΜΜΕ και τον κόσμο, ένας πρωθυπουργός που πρωταγωνίστησε στην πτώχευση της Ελλάδος. Δεν αποενοχοποιείται η κοινωνία με την αποτυχία της ΝΔ, με τα μικρότερα ποσοστά της. Όφειλε να έδειχνε διαφορετική συμπεριφορά σ' έναν αποτυχημένο. Ανίκανο. Πολιτικό άνδρα μπούρδα σε πολιτικά κιλά.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ...