ΘΟΡΥΒΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

 

Μετράνε νεκρούς την ημέρα που οι μουσουλμάνοι θα προσκυνήσουν τον Μωάμεθ. Νεκροί σε τριψήφιο αριθμό, ποτέ διψήφιο. Αδύνατον να μην σκοτωθούν εκατοντάδες πιστοί γιατί η αγάπη για τον προφήτη δαιμονίζει, εξάπτει, τους φέρνει εκτός εαυτού και ποδοπατούνται. Αυτή είναι η αιτία στο μεγάλο προσκύνημα. Το πλήθος λες και είναι μαινάδες, λάτρεις του Διονύσου, του αρχαίου ελληνικού θεού, καταλαμβάνεται από ιερή μανία. Γυναίκες μανιασμένες, σε κατάσταση βακχική, συμπεριφέρονται καταστροφικά.

Δεν έγινε η κηδεία του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί, που τον σκότωσαν Αμερικανοί κομάντο. Ήταν τέτοιος ο φανατισμός του όχλου, τυφλός και εκδικητικός, που ποδοπατήθηκαν αμέτρητοι, οι νεκροί σε διψήφιο αριθμό, οι τραυματίες σε τριψήφιο.

Το Ιράν βράζει και θέλει αίμα αμερικάνικο. Από την ημέρα που οι ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ ανατίναξαν τον πιο ισχυρό άνδρα του Ιράν, οι απειλές κλιμακώνονται με στόχους αμερικάνικους. Ποια να 'ναι η συνέχεια από ένα Ιράν σε βρασμό; Σίγουρα, μετά το τρομοκρατικό κτύπημα στον Σουλεϊμανί, αν ακολουθούσε η θανατερή σιωπή του Ιράν, η απάντηση του θα αναμενόταν αληθινά συντριπτική κατά των ΗΠΑ.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ; ΟΧΙ ΕΜΑΣ, ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!