ΚΑΙ ΜΠΕΡΜΠΑΝΤΗΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ... ΒΟΥΛΗ

 

Επιτέλους! Να, και κάτι ευχάριστο, ρε, παιδί μου. Το ακούς και είναι έκπληξη, διότι η καθημερινότητα της ειδησεογραφίας σε πνίγει με τα δυσάρεστα, τα πονετικά νέα. Σκοτωμοί, δυστυχήματα, ατυχήματα, κλεψιές, απάτες.

Σε βραδυνή εκπομπή, του κυρίου Αρναούτογλου, το είπε η κυρία Νόνη Δούνια, πρωτάρα βουλευτίνα. Ότι παίζει, παραπαίζει το φλερτ στη Βουλή. Γνωστό. Και αρκετά γκομενιλήκια πέρασαν σε σελίδες του κουτσομπολίστικου, κι όχι μόνο, τύπου. Κάποια ζευγαρώματα, μάλιστα, έφτασαν μέχρι τα σκαλοπάτια εκκλησίας με παπά και κουμπάρο.

Όπως και να 'χει με την κουβέντα για τα τσιλιμπουρδήματα στο κοινοβούλιο ξεμαυρίζει η επικαιρότητα που την κάνουν κατάμαυρη τα μήντια. Μπράβο, λοιπόν, σ' εκείνους τους βουλευτές και τις βουλευτίνες που έχουν στο μυαλό τους και τις ερωτικές αταξίες. Γιατί έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη σ' αυτούς παρά τους νεκρούς σεξουαλικά.

Πιο ενεργητικό είναι το άτομο και πιο φρέσκια σκέψη έχει όταν αισθάνεται από επιθυμία για σεξ.

Έκανα χρήση της λέξης ''τσιλιμπουρδήματα''. Από που διάολο βγήκε, μήπως δεν είναι ελληνική; Μπαμπινιώτης speaking. Προέρχεται από τη σύνθετη λέξη σιλιπορδώ. Σιλη-νός, ο αρχηγός των Σατύρων συν Πορδή, το δεύτερο συνθετικό που δεν χρειάζεται... συστάσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΕΓΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ... ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!