ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

 

Μιχαήλ Χρυσοχοίδης στο γυαλί. Ο υπουργός δημόσιας τάξης, δηλαδή της αστυνομίας, ξεχνάμε την νέα ετικέτα του υπουργείου για να συνεννοούμεθα. Λέει ο πρώην πασοκτζής, που ήθελε να γίνει αρχηγός στο πρώην κόμμα του, ότι σήμερα υπάρχει αστυνομία στα Εξάρχεια. Μετά από 40 χρόνια για πρώτη φορά οι μπάτσοι δηλώνουν παρόντες και αξούριστοι με σκοπό να χτυπήσουν την παραβατικότητα στο γκέτο της παρανομίας τούτης της περιοχής.

Το ΠΑΣΟΚ τι έκανε στα Εξάρχεια; Το κορόιδο έκανε. Τότε ο υπουργός του είναι υπόλογος, και το πρώην κόμμα του που κυβέρνησε αυτά τα 40 χρόνια.

Ποιος σύστησε στον Μητσοτάκη τον αποτυχημένο Χρυσοχοίδη, ο οποίος για να μη ξεχνιόμαστε ο ίδιος είχε δηλώσει στη Βουλή πως είχε ψηφίσει υπέρ του πρώτου μνημονίου χωρίς καν να κάνει τον κόπο να το διαβάσει. Ό,τι είχε αποφασίσει ο τότε πρόεδρος του, ο Γιώργος Παπανδρέου. Και το παίζουν οι πολιτικοί απατεώνες ότι είναι της... δημοκρατικής παράταξης, όταν δεν μπορούν να λειτουργήσουν διαφορετικά, παρά μόνο αρχηγικά.

Με μια κουβέντα. Είναι ύποπτοι όλοι οι υπουργοί δημόσιας τάξης από το 1974, διότι κάνουν πλάκα με τους αναρχικούς, κουκουλοφόρους, αντιεξουσιαστές και σία. Ρεζίλι την αστυνομία κάνουν όταν 50-60 κωλόπαιδα στα ίσα αντιμετωπίζουν δυνάμεις αστυνομικές, οργανωμένες και οπλισμένες με ό,τι πιο σύγχρονο.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;