ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΙΣ... ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

Οι μεν ναζί είχαν αποφασίσει να σκοτώνουν τους εβραίους, οι δε Αμερικανοί έψηναν σα μπριτζόλες στα κάρβουνα τους γιαπωνέζους. Θα τους αποκαλείς... ρατσιστές; Είσαι ανιστόρητος. Και ακοινωνιολόγητος. Δεν είναι θέμα... ρατσισμού, ρε, μούσμουλο. Θέμα σκοπιμότητας είναι. Ξεπατώνει τον άλλον διότι τον βλέπει εχθρό. Έστω αντίπαλο.

Απαγορεύω την είσοδο και την παραμονή του μετανάστη (;;;), που δεν είναι τουρίστας, διότι τον θεωρώ επικίνδυνο για την ασφάλεια μου. Τόσο απλό είναι. Δεν το καταλαβαίνεις, όμως, εσύ που με χαρακτηρίζεις... ρατσιστή, φασίστα και ό,τι άλλο φυτρώνει στο χαλασμένο σου μυαλό.

Τι, δηλαδή, δεν είμαι ναζί και ακροδεξιός αν κάνω το κορόιδο στην παρανομία και δώσω πάλι με μηδενική βαθμολογία τις εξετάσεις στο μάθημα ''Τα βασικά για την πρόβλεψη της εγκληματικότητας''.

Δεν είναι παρθένες όλοι οι ξένοι, που τους βαπτίζουν μετανάστες, λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες. Είναι οι καλοί, οι χρήσιμοι, οι κακοποιοί, οι βδέλες, οι παρείσακτοι. Κι αν δεν έχω ανάγκη ούτε τον καλό, τι να κάνω, να φτιάξω ειδική υπηρεσία να εξετάζω καθένα που μου στέλνει πακέτο ο Ερντογάν; Άι, ρε.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Η ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ