ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!

 

Στις ευρωεκλογές του 2014 ο μακαρίτης Μανώλης Γλέζος στα 92 του με τη φανέλα του Σύριζα εκλέγεται με τους περισσότερους- 438 χιλιάδες- σταυρούς από κάθε άλλον υποψήφιο όλων των κομμάτων.

Το ''πανελλήνιο ρεκόρ'' στο άθλημα κατέρριψε στις επόμενες ευρωεκλογές, αυτές του 2019, με τη φανέλα της ΝΔ ο 34χρονος γιατρός σε αναπηρικό καροτσάκι Στέλιος Κυμπουρόπουλος, με 577.114 σταυρούς.

Αγωνιστής της αριστεράς ο Γλέζος, αγωνιστής της ζωής ο Κυμπουρόπουλος, καθηλωμένος από τα 14, ο πρώτος αριστούχος ανάπηρος στα φοιτητικά χρονικά, ήδη εργαζόμενος ψυχίατρος με ειδικότητα σεξολόγου πριν την εκλογή του στην ευρωβουλή.

Γιατρός παθολόγος ο 55χρονος Σωτήρης Τσιόδρας, λοιμωξιολόγος στην ειδικότητα, πρώτη φίρμα σήμερα στην χώρα. Ερώτημα που σηκώνει και το σχετικό τζόγο. Πόσους σταυρούς θα μαζέψει στη σούμα ο Big Sotos αν αύριο γίνουν εκλογές και είναι υποψήφιος βουλευτής; Το στοίχημα που θα έχει απόδοση, που θα πάρει όλα τα λεφτά, είναι να κατέβει μόνος του ο Τσιόδρας, χωρίς κομματική φανέλα. Τα σώβρακα θα τους πάρει, και τις ταυτότητες, και τα διπλώματα, και τα σταυρουδάκια στο λαιμό, και τις καδένες στον καρπό, όλα τους τα μπιχλιμπίδια.

Διαβάστε ακόμα:

ΦΩΛΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ