Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

 

Μαζεύτηκε ο Ερντογάν μετά το στραπάτσο που έπαθε στον Έβρο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Αποτυχία κατά κράτος του σουλτάνου να προωθήσει μετανάστες στα σύνορα μας. Η έξαρση του κορονοϊού στην Τουρκία δεν του έκοψε τη φόρα και πλέον επανέρχεται το ίδιο επιθετικός στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη. Στο γνωστό παιχνίδι. Να προκαλεί ένταση, από θέση ισχύος, όπως θαρρεί.

Η τακτική της... συμμάχου Τουρκίας κοστίζει στην Ελλάδα. Επιβαρύνει το δημόσιο ταμείο διότι με τον κίνδυνο του θερμού επεισοδίου ο στρατός είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται σε ετοιμότητα. Φοβερό. Να είσαι με τον εξ ανατολάς γείτονα στο ίδιο στρατιωτικό μπλοκ, το ΝΑΤΟ, και να ζεις με την αγωνία μήπως στη φέρει ο... σύμμαχος.

Η δε Αμερική κάνει το κορόϊδο. Κι όταν μιλάμε για τις ΗΠΑ είναι τεράστιο λάθος να την ξεχωρίζουμε, ότι άλλη είναι του Ομπάμα και του Τραμπ, άλλη του Μπους και του Κλίντον. Μια είναι η Αμερική, ο ηγέτης του ΝΑΤΟ, η πλανηταρχία, ο μπροστάρης του ελεύθερου κόσμου κι άλλες τέτοιες παπαρδέλες καμαρωτές. Βουλωμένο το 'χει το στόμα η Αμερική και δεν βάζει στη θέση του τον Ερντογάν.

Το Αιγαίο είναι Ελλάδα, αλλά εγώ είμαι ο ισχυρός παίκτης στην περιοχή, ''λέει'' με το νταηλήκι του ο Τούρκος. Και κάνει παιχνίδι με τις παραβιάσεις του στον ουρανό, με τα γεωτρύπανα στη θάλασσα και εσχάτως με μετανάστες στα σύνορα. Ο μπαμπούλας της Ελλάδος.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ