ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!

 

Είναι βίντεο παγκόσμια αποκλειστικότητα! Το δίνω σήμερα και το προτείνω να το δείτε με χίλια.

Δεν το συνηθίζω. Στην πραγματικότητα δεν θυμάμαι να το έχω ξανακάνει. Να σηκώνω βίντεο στη σελίδα μου. Η περίπτωση είναι μοναδική, όμως.

Έχω παλιόφιλο, μόνιμο κάτοικο εδώ και χρόνια στην Νέα Υόρκη, με τον οποίον πάντα διατηρώ επαφή. Ο γιος του μου έστειλε το εξάλεπτο βίντεο και κοκκάλωσα όσο το παρακολουθούσα. Καμιά σχέση με δημοσιογραφία ο γιος του φίλου, αλλά με στυλ κινηματογραφιστή και ατάκες έμπειρου παρουσιαστή τράβηξε φιλμάκι σπάνιας ιστορικής αξίας, με εικόνες μέσα από το αυτοκίνητο του στους πιο κεντρικούς δρόμους της μεγαλούπολης της πλανηταρχίας. Χωρίς υπερβολή, η Νέα Υόρκη είναι βομβαρδισμένη!

Πρόσεξε. Μ΄ αυτά που είδα δεν λέω ότι η εμπορικώτερη λεωφόρος στον πλανήτη, η Πέμπτη της Νέας Υόρκης μοιάζει βομβαρδισμένη, δίνει την εικόνα βομβαρδισμένης. Λέω ότι... βομβαρδίστηκε από διαδηλωτές, που δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Απίστευτο. Λες ότι τα φιρμάτα καταστήματα δέχθηκαν επίθεση από εξωγήινους βανδάλους. Έσπασαν όλες τις βιτρίνες, εκτός από το μαγαζί της αντιπροσωπείας Gucci, διότι αυτό βρίσκεται στον Πύργο, ιδιοκτησίας Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτές οι καταστροφές με αφορμή δήθεν το θάνατο ενός νέγρου δεν τις έδειξε κανένα κανάλι της Αμερικής(!!!), της χώρας που μας ζαλίζει τον έρωτα ότι είναι σημαιοφόρος του ελεύθερου κόσμου και η πιο δημοκρατική.

Βεβαίως έγιναν μπουρδέλο οι ΗΠΑ με αφορμή το θάνατο του μαύρου από μπάτσο. Είχε μαζευτεί πολύ πράμα από ανεργία, από πτώση της οικονομίας και οι άνθρωποι ξέσπασαν, και παρασύρθηκαν από εκείνους που έβαλαν τη φωτιά στα ξερά χόρτα.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ