ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΤΑΒΛΙ...

 

Δημοψήφισμα 2015. Το παραμύθι που τον λένε ''Λαός'' ψήφισε ''ΟΧΙ'' και συμφώνησε με την παραγγελιά του... σκληρού πρωθυπουργού Τσίπρα Αλέξη, ο οποίος στη συνέχεια την κάνει γυριστή, γράφει στα μαϊμού αριστερά του βαρίδια το αποτέλεσμα της κάλπης και το κάνει... ''ΝΑΙ''. Δεν τα έβρισκε με τους δανειστές, διότι ήταν εντελώς ακατάλληλος στο παζάρι μαζί τους και το' ριξε στη μαγκιά, την κλανιά και τον πωπό φιλιστρίνι. Μόλις μια εβδομάδα μετά τη νίκη του ''λαού'', το ''ΟΧΙ'' του 61,31% ο συριζαίος τα βρήκε με τους τοκογλύφους και υπέγραψε νέο, το τρίτο μνημόνιο!

Και οι αναλυτές, οι σχολιαστές της πλάκας το κοπανάνε μέχρι σήμερα. Ότι ο ''αριστερός'' Τσίπρας μετέτρεψε το ''ΟΧΙ'' σε ''ΝΑΙ''. Αλήθεια είναι αυτό, όμως όχι η ουσία του πράγματος. Αυτό που διέπραξε ο Τσίπρας, δηλαδή ΕΝΑΣ άνθρωπος, να αποφασίσει δημοψήφισμα για πρώτη φορά στην Ιστορία για ζήτημα όχι σχετικό με το πολίτευμα, και μετά ο ΙΔΙΟΣ να αγνοήσει την κάλπη, σημαίνει ένα πράγμα. Ποιο;

Διακοσμητικό ρόλο στη δημοκρατία έχει που αποκαλούν ''λαό''. Είναι η απόλυτη απάτη και πλάνη ότι αποφασίζει ο κόσμος.

Στις 27 Ιουνίου 2015 ο Τσίπρας εξαγγέλλει το δημοψήφισμα, που περνάει από τη Βουλή στις 28 και πραγματοποιείται στις 5 Ιουλίου, σα σήμερα 5 Ιουλίου. Αλήθεια- αλλά όχι η ουσία- είναι να πεις ότι ο Τσίπρας δούλεψε τον ''λαό''. Θυμίζω ότι παρ΄ όλα αυτά, μετά το δημοψήφισμα ο ''λαός'' ανανέωσε την... εντολή του στην κυβέρνηση Σύριζα; Ακόμα να προσθέσω ότι ο Τσίπρας παραμονές των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015 παραδέχθηκε ''Αποτύχαμε στις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους και το ΔΝΤ''.

Γιατί ο ''λαός'' τον ξαναψήφισε; Γιατί ο γίγαντας λαός ανέχθηκε την απόφαση του με το ''ΟΧΙ'' να την κάνει κωλοτούμπα ο Τσίπρας, ο οποίος είχε ζητήσει από τον λαό να βγάλει αυτόν πρωθυπουργό τον Ιανουάριο του 2015, για να σχίσει τα μνημόνια, για να κάνει καλύτερο νταραβέρι με τους δανειστές. Δεν ζήτησε από τον λαό να εκλέξει τα ρετάλια του Σύριζα για να κάνουν σοσιαλισμό, όπως τον είχαν σπουδάσει στις νυχτερινές σχολές της ΚΝΕ και τα ΤΕΙ του ΚΚΕ.

Αυτή είναι η ουσία στην πατσαβούρα που τη λένε δημοκρατία. Ο λαός ρίχνει στην κάλπη αυτό που καταλαβαίνει κι αυτό δεν έχει καμιά σχέση με την κοπριά που σερβίρουν τα κόμματα, τις αρχές τους, τις δεσμεύσεις, τη διαφορετικότητα τους. (Στη φώτο νεολαίοι σε γλέντι γιορτάζουν το ''ΟΧΙ'' του λαού)

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΠΑ 'ΝΑ ΓΑΜ... ΤΟ ''ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ''!!!