ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

 

Μόνο λόγια είναι ο Ερντογάν. Θα κάνουμε και θα ράνουμε. Έξω, όμως, από το τσαρδί του, και μιλάω για την Ελλάδα, δεν τον παίρνει τον Τούρκο να κάνει μια κανονική επιθετική κίνηση. Θα πάθει την καραξεφτύλα της Ιστορίας του. Το μεγαλύτερο ρεζιλήκι από καταβολής οθωμανικής αυτοκρατορίας. Οι παραβιάσεις στον αέρα και στη θάλασσα είναι στρατιωτικοί τσογλανισμοί που δεν πιάνονται στα σοβαρά. Αν επιχειρήσει αυτό που λένε ''θερμό επεισόδιο'', ο μεν Ερντογάν επιτόπου θα τελειώσει, η δε Τουρκία θα πάθει τη ζημιά της αιωνιότητος.

Θερμό επεισόδιο δεν είναι πλάκα. Ο Τούρκος την έχει δει στο ξεπερασμένο σκηνικό. Την πέφτουμε ε' ένα νησί και από θέση... ισχύος καλούμε τους Έλληνες στο παζάρι. ''Τι μας δίνετε για να τα βρούμε;''. '' Αυτά θέλουμε για να φύγουμε''.

Να γελάσω. Ποιο νησί: Τίποτα δεν είναι σε θέση να κάνει η Τουρκία. Η δουλειά έχει πλέον στηθεί έτσι που κάθε κίνηση της Τουρκίας είναι υπό έλεγχον και από τα πριν μπλοκαρισμένα το ναυτικό της και η αεροπορία της. Και θα φάει ένα βομβαρδισμό στην Κωνσταντινούπολη και θα 'ναι όλος δικός της. Αφηνιασμένοι είναι οι πιλότοι μας. Δεν κρατιούνται.

Ξεχνάει ο ασχημάντρας Ερντογάν τι είχε πάθει ο Μουσολίνι. Το ίδιο και ο Ιταλός, προκλήσεις και συνεχείς μαγκιές. Ποια Ελλάδα, σου λέει, οι ξυπόλητοι, θα τους πάρω φαλάγγι. Δεν πέρασε, όμως! Τον σταμάτησαν οι ξυπόλητοι.

Άλλες εποχές σήμερα. Σωστό. Η σύγχρονη τεχνολογία στον πόλεμο αφαιρεί από τον επιτιθέμενο το όποιο ατού επειδή ο ''ασθενέστερος'' αντίπαλος έχει ανοικτό μέτωπο άμυνας. Ύστερα είναι και το γαμώτο, του Έλληνα. Ο Τούρκος έχει άδικο, άσε τις παπαριές του Ερντογάν ότι θα... ελευθερώσει από τη σκλαβιά την Άγια Σοφιά. Ούτε ο ίδιος τα μασάει αυτά, πως να τα πιστέψουν φαντάροι και αξιωματικοί του; Μόνο με την Ελλάδα δεν θα τα βάλει ο κοσμάκης στην Τουρκία όταν θα τους βάλουν στο σημάδι οι δικοί μας. Όταν ανατινάξουν τη γέφυρα (φώτο), που είναι πρώτη στο στρατιωτικό πρόγραμμα αντίδρασης από ελληνικής πλευράς.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ