ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!

 

Επειδή χύθηκε πολύ μελάνι για το τηλεφώνημα της Μέρκελ στον Ερντογάν. Ότι, δηλαδή, η κυρία ζήτησε από τον Τούρκο να κάνει κράτει, να δείξει... κατανόηση και, τέλος πάντων, όλα θα ρυθμιστούν με... διάλογο. Και ο Ερντογάν, άνθρωπος καλοπροαίρετος, συμφώνησε και έδωσε εντολή στα παπόρια του να γυρίσουν πίσω. Να μη βαρέσουν τα ελληνικά. Μιλάμε για παπαριές. Για χοντρές παπαριές.

Κανείς δεν ξέρει τι είπε στο τηλέφωνο η Γερμανίδα στον Τούρκο. Μόνο η ίδια ξέρει και ο Τούρκος. Το τι διέρρευσε έχει σημασία, έχει σκοπιμότητα που βολεύει τον Ερντογάν. Δηλαδή; Το πιθανότερο είναι η Μέρκελ που περισσότερο ενδιαφέρεται για την Τουρκία, παρά για την Ελλάδα, να συμβούλευσε τον Ερντογάν να τα μαζεύει. Μην κάνει τη μαλακία της ζωής του, διότι θα πάθαινε τέτοια καταστροφή από την Ελλάδα που οι Τούρκοι θα τη μνημονεύαν για 400 χρόνια.

Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Οι ένοπλες δυνάμεις Ελλάδος ήταν ΠΑΝΕΤΟΙΜΕΣ και από την πολιτική ηγεσία είχαν εξουσιοδοτηθεί να αντιδράσουν ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Πριν καλά καλά χτυπήσει ο τούρκικος στρατός σε θάλασσα, ξηρά και αέρα, ο Ερντογάν θα μετρούσε απώλειες απίστευτες. Η οπισθοχώρηση που διέταξε ο Ερντογάν τον γλύτωσε, γιατί οι Έλληνες θα βύθιζαν παπόρια του κι όχι μόνο.

Οι εντολές είχαν δοθεί από ελληνικής πλευράς στους διοικητές των μονάδων μάχης. Άρα, αρκούσε το νεύμα πριν αρχίσει ο χορός των φορτωμένων πυραύλων στα μαχητικά αεροπλάνα. Όλοι οι πύραυλοι μας(!) είχαν μονταριστεί. Να το ξαναπούμε αυτό που γράφτηκε ήδη στην Ιστορία. Ο ελληνικός στρατός ήταν σε κατάσταση άμεσης αντίδρασης. Τα περισσότερα πολεμικά πλοία βρισκόντουσαν στο νότιο Αιγαίο, τα νησιά και όλη η περιοχή στον Έβρο ποτέ άλλοτε δεν ξαναβρέθηκαν επί ποδός πολέμου σε τέτοιο βαθμό. Ποια Μέρκελ!

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ... ΤΟΥΡΚΙΚΑ