Ο ΣΜΗΝΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΥΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ... ΤΟΥΡΚΙΑ...

 
Μας ζάλισαν τον έρωτα από το Σύριζα και το Κινάλ.. Μας τα παραζάλισαν, αμάν και πότε και οπωσδήποτε να γίνει το Συμβούλιο των αρχηγών των κομμάτων για να δουν όλοι μαζί πως θα αντιμετωπιστεί ο Ερντογάν. Φοβερά πράγματα. Να μην αποφασίζει μόνη της η κυβέρνηση, να έχουν λόγο και οι Τσίπρας, Φώφη, Βαρουφάκης, Βελοπουλος και Κουτσούμπας. Μήπως ξέχασα κανέναν άλλον αρχηγό κόμματος, όχι κάποιον νυν ή πρώην αρχηγό της αεροπορίας και του ναυτικού, πεζικού, αρμάτων, καταδρομών.   
Τι έχουν να πουν οι ''αρχηγοί των κομμάτων'' για τα πολεμικά σχέδια της Ελλάδος απέναντι στην απειλή της Τουρκίας; Για να κάνουμε ταμείο, να μιλήσουμε συγκεκριμένα. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Τσίπρας Αλέξης ήταν ναύτης. Η πατρίδα τον είχε καλέσει στο πεζικό, αλλά επί Αντρέα Παπανδρέου χαρισματικά του έκαναν ρουσφέτι, τον πήραν στο ναυτικό και με μετάθεση στο Πεντάγωνο. Ο Μητσοτάκης;
Ο πρωθυπουργός ως προστάτης της οικογένειας υπηρέτησε σμηνίτης μόνο 12 μήνες. Τι να ξέρει κι αυτός από στρατό και πολεμικές επιχειρήσεις; Η κυρία Γεννηματά δεν πήγε σε καμιά στρατιωτική σχολή, ούτε έκανε θητεία στις ένοπλες δυνάμεις. Ο Βαρουφάκης καθάρισε με τις υποχρεώσεις του με θητεία μόλις τριών μηνών σε ''τάγμα ανεπιθύμητων'', κάπου σε νησί. Το ότι του έκαναν πράγματι καψόνια στη μονάδα του τον καθιστά ικανό να έχει άποψη, την οποία οφείλουν να λάβουν υπ' όψιν οι επιτελάρχες ανώτεροι αξιωματικοί;
Ο Βελόπουλος ήταν έφεδρος αξιωματικός. Και λοιπόν; Ξέρει τόσα όσα και ο Κουτσούμπας, ο οποίος κάπου υπηρέτησε κι αυτός. Μήπως να καλέσουν στο Συμβούλιο των ΄πολιτικών αρχηγών και τους πρώην πρωθυπουργούς Σαμαρά και Τζωρτζ Παπανδρέου; Και οι δυο είχαν εξαγοράσει τη θητεία του, υπηρέτησαν λίγους μήνες.
Όπως με τον κορονοϊό. Δηλαδή; Όπως με το μικρόβιο το τι έκανε η κυβέρνηση το αποφάσισαν οι ειδικοί επιστήμονες, οι λοιμωξιολόγοι, έτσι και στο πως διαχειριστεί η πατρίδα τον εχθρό, δηλαδή τι μπορούμε να κάνουμε και πως, θα μας πουν οι στρατηγοί.
Διαβάστε ακόμα

ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΟΙ... ΕΛΑΣΙΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ