ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

 

Όλος ο πλανήτης, ο προοδευτικός και ειρηνικός, ο του πολιτισμού και της ελευθερίας πλανήτης, την έπεσε στον Πούτιν, τον ύποπτο της δηλητηρίασης του αρχηγού της αντιπολίτευσης στην Ρωσία. Ποιος ύποπτος, το στάνταρ μπετόν είναι ότι ο Πόυτιν, ο τσάρος της Ρωσίας έκανε τη βρωμοδουλειά, με το νευροτοξικό παράγοντα Novichok.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο τσάρος σακατεύει έναν πολιτικό αντίπαλο. Και πάντα έχει αποτυχία! Γιατί κανένας δεν πιάνει το ''μήνυμα'' να κάτσει καλά. Να κάτσει στην άκρη. Φοβερό! Δεν λείπουν ποτέ οι σωτήρες. Αυτοί που θέλουν να σώσουν τον λαό. Να υπηρετήσουν τα συμφέροντα του λαού. Αυτό, δηλαδή, που κάνει και ο Πούτιν. Και για να ολοκληρώσει το έργο του υποχρεώνεται να σκοτώσει, να ανατινάξει, να δηλητηριάσει όποιον στέκεται στο δρόμο του. Πολιτικός είναι αυτός ή δημοσιογράφος.

Τι άλλο να κάνει ο Πούτιν; Να το δεις ψυχρά κι αντικειμενικά από την πλευρά του. Έχει τη βαρειά και ιστορική ευθύνη να κουμαντάρει κοτζάμ Ρωσία από τη μια και από την άλλη τον κάθε περίεργο αντιρρησία και θορυβοποιό.

Λέγαμε, λοιπόν, ότι η παγκόσμια κοινή γνώμη καταδίκασε σιωπηρώς- διότι δεν υπάρχουν στοιχεία ενοχής- τον τσάρο, ο δε Αλεξέι Ναβάλντι (φώτο) έγινε πρώτη φίρμα. Και ήρθε η στιγμή να μπούμε στον αγκαθόκαμπο. Με ερώτημα πύρινο που ξερνάει φωτιές κόλασης πιο καυτές από εκείνες από το στόμα του Διαβόλου. Θα ήταν… άλλος ο έτσι Ναβάλντι αν αύριο γινόταν αυτός τσάρος στη θέση του Πούτιν;

Την απάντηση θα αφήσω να την δώσει η Ιστορία. Η πραγματικότητα. Μια από τα ίδια θα ήταν και ο Ναβάλντι. Και καθόλου περίεργο να έστελνε κι αυτός πράκτορες να ''περιποιηθούν'' τον κάθε επικίνδυνο εχθρό του λαού. Για να αφήσουν τον ίδιον να κάνει το καθήκον του για πάρτη του λαού.

Απλό και  παιδαριώδες είναι να πει κανείς ότι ο Πούτιν οφείλει ως... δημοκρατικός πολιτικός να αφήνει τον κάθε κομματικό του αντίπαλο κι όχι να τον στέλνει στο νοσοκομείο ή το νεκροτομείο. Παρένθεση απαραίτητη, Τι κάνουμε; Ασφαλώς δεν απαλλάσσουμε των εγκληματικών μεθόδων κανέναν Πούτιν. Αυτό που κάνουμε είναι να ανοίγουμε τις σελίδες της Ιστορίας. Κλείνει η παρένθεση.
Οδηγώ τη μεγάλη χώρα με επιτυχία, θα πει ο Πούτιν. Λέει και το άλλο, δεν το λέει αυτό, μόνο το κρατάει στη σκέψη του. Ότι ο λαός είναι μαλάκας. Δεν γνωρίζει ποιο είναι το καλό. Δεν μπορεί να εκτιμήσει το έργο μου. Παρασύρεται από τον κάθε λαοπλάνο και τυχοδιώκτη. Σιγά, λοιπόν, που θα κωλώσω και δεν θα χαλάσω τον κάθε Ναβάλντι.
Διαβασε ακομα:

ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ Η ΜΠΟΜΠΑ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ