ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΣΑ ΔΕΝ... ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

 
Καλώστονα τον πρώην. Μην τον ξεχάσουμε. Μην κλέβει όλη την πίτα της δημοσιότητας αυτός ο Τραμπ. Υπάρχει και ο Μπάρακ Ομπάμα, κοτζάμ πρόεδρος οκταετίας, ο οποίος αποφάσισε να ''μιλήσει''. Να γράψει τα απομνημονεύματα του, συγκεκριμένα όσα έζησε από τη μεγάλη καρέκλα του πλανητάρχη. 
 
Τα άντερα του λέγεται κάθισε κι έγραψε ο Ομπάμα. Βιβλίο πολυσέλιδο που δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορήσει μονοκοπανιά. Το πρώτο μέρος του ογκώδους A Promised Land, Η Γη της Επαγγελίας, αυτός είναι ο τίτλος του αυτοβιογραφικού βιβλίου, με 768 σελίδες βγαίνει στον αέρα ταυτόχρονα σε 25 γλώσσες, μόλις δυο εβδομάδες πριν τις αμερικάνικες εκλογές. Θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία στις 17 Νοεμβρίου.
 
Θα ακολουθήσει και το βήτα μέρος, άλλες τόσες σελίδες, όπου ο πρώτος μαύρος πρόεδρος των ΗΠΑ, κατά δήλωση του, θα είναι ειλικρινής. Θα τα πει όλα. 
 
Η λέξη ειλικρίνεια τι σημαίνει; Πιθανόν, λέμε τώρα, ο Ομπάμα πράγματι να 'ναι ειλικρινής. Να μη γράψει τίποτα ψεύτικο, τίποτα παραμυθένιο. Ειλικρινής θα είναι κι αν... παραλείψει στο πόνημα του να αναφερθεί σε κάποια... απαγορευμένα πραγματάκια.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ Η ΜΠΟΜΠΑ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ